Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.09. 2018
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Na cestě po Calvadosu

12. 03. 2014 | Televizní tipy
S Jiřím Bartoškou a Miroslavem Donutilem se v pořadu Na cestě po Calvadosu vypravíte do kraje jabloní za historií slavného sýru, originálními deštníky a ochutnávku šnečí speciality.

Na cestě po CalvadosuV pořadu Na cestě po Calvadosu se dozvíte, že v roce 1588 ztroskotala u francouzského pobřeží španělská válečná fregata El Calvador.

Skále, na které skončila, se začalo říkat Calvados a posléze tak byla pojmenována celá oblast v Dolní Normandii.

Dnes je Calvados jedním z 83 francouzských departamentů. Jeho název vyvolává libou představu jablečné pálenky.

Ostatně tento stále převážně zemědělský kraj je doslova protkán jabloňovými sady.

Na cestě po Calvadosu můžete sledovat 12.3. 2014 od 21 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Na cestě po Calvadosu:

Na cestě po Calvadosu
Na cestě po Calvadosu
Na cestě po Calvadosu
Na cestě po Calvadosu
Na cestě po Calvadosu
Na cestě po Calvadosu
Na cestě po Calvadosu
Na cestě po Calvadosu
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !