Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na cestě po Dillí

18. 03. 2020 | Televizní tipy
Na cestě po Dillí s Jiřím Bartoškou a Miroslavem Donutilem na cestě po hlučném a chaotickém městě, charakteristickém nepřetržitým troubením klaksonů, ale také jedinečnými památkami, které stály za zapsání na seznam světového kulturního dědictví UNESCO (Premiéra)

S Jiřím Bartoškou a Miroslavem Donutilem se vypravíme do Dillí, metropolitní oblasti, jejíž součástí je i hlavní město Indie – Nové Dillí. Na první pohled hlučné a chaotické velkoměsto, ve kterém žije téměř dvacet milionů obyvatel, dokáže návštěvníky překvapit a ohromit. Nejen starodávnými chrámy, památkami a tajemnými zákoutími, ale hlavně životem.

Na cestě po DillíNa tržištích a ulicích se zde odehrává to nejzajímavější každodenní divadlo života. Holiči upravují břitvou své zákazníky, krejčí šijí tradiční oděvy a prodavači, překřikující jeden druhého, nabízejí zboží všeho druhu. Objevíme také krásu parků a zahrad, kam chodí místní trávit svůj volný čas. V nich relaxují, cvičí jogu nebo si hrají s dětmi a pořádají pikniky pro celé rodiny.

Navštívíme také největší mešitu v zemi a budeme obdivovat jedinečné památky mughalské architektury. Vypravíme se za hrnčíři do západního Dillí a také do jednoho z místních slamů, v němž ženy tráví celé dny přebíráním zbytků látek z nedalekých textilek.

Na cestě po Dillí můžete sledovat 18. 3. 2020 od 21 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Na cestě po Dillí:

Na cestě po Dillí
Na cestě po Dillí
Na cestě po Dillí
Na cestě po Dillí
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !