8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nádraží 3. díl - To je bomba

18. 01. 2017 | Televizní tipy
5 komiků, 50 postav a 2 vlaková nádraží. Nová skečová show Ondřeje Sokola, Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Martina Fingera Nádraží je tu s 3. dílem.

V prostorách Hlavního nádraží v Praze byl nalezen podezřelý kufřík. Dvojice pracovníků ostrahy jej vyhodnotila jako nastraženou bombu. Nastává mimořádná situace, která vyžaduje koordinaci všech zaměstnanců na železnici, ale i těch, kteří pracují v budově nádraží, jako je třeba toaletářka a její nová svěřenkyně, které vyhodnotí situaci po svém, stejně jako třeba prodavač řetězce Burger Duke ve foyer nádražní budovy.

Nádraží 3. díl - To je bombaMajitelka butiku s oděvy z pořadu Nádraží 3. díl - To je bomba naopak situaci s bombou nevnímá až tak vyhroceně. Odlehčit napětí se snaží i průvodčí v jednom z vlaků, který právě vyjel z Hlavního nádraží, ale zdá se, že u některých cestujících příliš nepochodí. Zmatku mezi panicky utíkajícími cestujícími se snaží naopak využít litevský taxikář.

A jistý nádražák žádá v kritických okamžicích svého psychologa o neschopenku, protože celá záležitost s bombou na něj dolehla a má teď trauma. Generální manažer nádraží přesto svolává přes svou tiskovou mluvčí rychlou tiskovou konferenci, na níž se vyjádří k nálezu bomby na nádraží. Jenže televizní reportér zjišťuje, že reakce železničářů v Ostravě jsou na potenciální bombový útok na pražském Hlavním nádraží poněkud odlišné.

Nádraží 3. díl - To je bomba můžete sledovat 18. 1. 2017 od 22 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nádraží 3. díl - To je bomba:

Nádraží 3. díl - To je bomba
Nádraží 3. díl - To je bomba
Nádraží 3. díl - To je bomba
Nádraží 3. díl - To je bomba
Nádraží 3. díl - To je bomba
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles