MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Najděte si čas na zvelebení vašeho domova

30. 09. 2011 | Moderní bydlení
Potřebujete v koupelně přivrtat poličku, vyměnit podlahu v dětském pokoji a udělat spoustu dalších drobností? Nic neodkládejte a pusťte se do práce. Ať už patříte mezi nadšence, kteří si chtějí svůj domov neustále posouvat až k hranicím dokonalosti a přiblížit ho tak svému splněnému snu, nebo jste zjistili, že vaše nemovitost potřebuje opravu – přinášíme vám několik užitečných rad. Pojďme se podívat, jak si poradit s renovací koupelny a podlah.

Nablýskané kachličky? Vylepšujeme koupelnu.


Koupelna je naprosto esenciální místností v každém bytě nebo domě. Právě možnost koupele, sprchy a použití splachovacího záchodu dělá z naší společnosti civilizovanou. Koupelna je nejvyužívanějším pokojem v domě, schází se tam každodenně celá rodina a tak není divu, že se také rychle opotřebovává a vyžaduje častou údržbu.

kachličkyJestliže jste nabyli dojmu, že právě vaše koupelna by potřebovala vylepšit, omladit, zkrátka zrenovovat, ale nechcete ji celou vybourat a zároveň si přejete ušetřit, seznámíme vás s úpravami, které zvládnete sami.

Dlažby a obklady


Bourání a stavbu zdí, instalaci sanity či elektrických rozvodů nemůžeme rozhodně provádět bez pomoci profesionálů. Pokud se tedy rozhodnete pro takovou generální opravu, raději se obraťte na specializovanou firmu a samozřejmě na statika. V případě velkých změn je také nutné žádat o stavební povolení.

Obkládání dlaždicemi, dekorování omyvatelnými tapetami a fóliemi či dalšími maličkostmi už ale zvládnete na vlastní pěst. Přesto je dobré si i menší renovaci naplánovat, především časově.

Zdroj: OBI.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pracujem na tom...a je to zábavné
Obrázek uživatelky
profil
taky mě to čeká....ach jo...SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky mě to čeká....ach jo...SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
přesně. Mít kupu peněz, tak zařizuji a zvelebuji náš domeček stále. Bohužel nejsou :(
Obrázek uživatelky
profil
Koupelnu už máme hotovou,ale ještě potřebujem zařídit dětský pokoj,ale nejsou korunky .
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles