Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nakupujeme školní výbavu – nezapomeňte na lepidlo!

5. 09. 2017 | Finance
-Komerční sdělení-

Dva měsíce prázdnin jsou za námi a škola je opět tady. Začátek školního roku se tak většinou nese ve znamení příprav na nový školní rok, a hlavně nákupů nutné školní výbavy. Aktovka, sešity, penál, tužky, pravítko nebo guma patří mezi ty standardní pomůcky, na které většinou myslíme v první řadě. Přesto však existuje několik dalších pomůcek, které jsou pro naše školáky nezbytné a které nás ne vždy napadnou. Patří mezi ně například i školní lepidlo, které bude dítě pro hodiny výtvarné výchovy a kreativních kroužků nezbytně potřebovat. Víte ale, jak skutečně vybrat to nejlepší? Prozradíme vám, jak se při výběru orientovat.

Výběr lepidla pro školáky je přece jen trochu specifický. Zejména ti mladší, kteří s tvořením a lepením začínají, by měli mít takové, se kterým se jim snadno a rychle manipuluje, a hlavně jim nehrozí zbytečné zašpinění nebo nechtěné potřísnění. Jako lepidlo pro školní výbavu je tedy nejvhodnější volit lepící tyčinky, které jsou pro děti nejzábavnější, a především nejbezpečnější variantou a příznivá je pro rodiče i jejich cena.

Lepicí tyčinky mizící, i pro kluky a holky


lepidla Herkules

Možná si sami z vlastního dětství ještě vzpomenete na lepicí tyčinky, které prostě nelepily, vysychaly a těžko se vysouvaly a zasouvaly. Tomu všemu je teď naštěstí konec! Nyní si můžete pro vaše děti zvolit takové, které mají lehký výsuvný mechanismus, ale zároveň pevný uzávěr zabraňující vysychání. Jejich spoje jsou pevné, rychle zasychají a slepí papír, karton, korek, a dokonce i dřevo. Jsou tak vhodné jak na klasické tvoření z papíru či čtvrtky, tak i na náročnější tvorbu, jako je například příprava draka, kterou zanedlouho určitě děti využití. Přesně takové jsou lepicí tyčinky legendární značky HERKULES.

Kdo by neznal staré dobré lepidlo Herkules, které nás provázelo celé naše dětství? Herkules však jde stále s dobou, stejně dokonale lepí, ale inovuje a modernizuje. A výsledkem toho jsou i lepicí tyčinky, kterých má Herkules rodina už pořádnou řádku.


lepidla Herkules

Základem pro školní výbavu je samozřejmě klasická lepicí tyčinka v typické červeno-žluté variantě. K dispozici je v několika různých velikostech a hodí se prakticky pro veškeré školní tvoření. Daleko více ale určitě bude děti bavit jeho trochu vyšší třída, za kterou lze považovat tyčinku Herkules Mizím. Tyčinka má poutavou fialovou barvu a jak název napovídá skutečně mizí, což se pro děti stane dokonale zábavným a akčním prvkem. Lepicí část tyčinky je fialového zbarvení a po aplikaci je fialová i část plochy, na kterou lepidlo aplikujeme. To však vlivem zasychání postupně mizí, až vymizí úplně. Tyčinka Mizím je tak nejideálnější volbou pro nejmladší školáky, kteří s ní mají jasný přehled o tom, zda už lepidlo zaschlo a kde všude je skutečně naneseno.

A protože děti už od ranného věku mají svůj názor a styl, je možné zakoupit lepicí tyčinky Herkules dokonce ve speciálních barevných variantách pro kluky a holky – v modré a růžové barvě, a dokonale tak doladit styl svého školního penálu. Pochopitelně i tyto tyčinky se vyznačují pevnými spoji, snadnou aplikací, lehkým vysunutím a zasunutím a pevným uzávěrem, který zabrání jejich vysychání.

www.herkules-lepidlo.cz


lepidla Hekules


















Čím se tedy řídit při pořizování bezpečného lepidla pro děti?


  • Zaměřením kroužku nebo hodiny výtvarní výchovy
  • Zdravotní nezávadností a atestem lepidla (např. Herkules)
  • Praktickou velikostí a balením hodným pro dětské ruce
  • Menší rychlostí schnutí
  • Kvalitním uzávěrem umožňujícím snadné sejmutí nebo odšroubování
  • Vzhledem a tvarem aplikátoru pro případ snazšího nanášení



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !