MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový film Můj týden s Marilyn

21. 02. 2012 | Novinky
Začátkem léta roku 1956 americká herečka Marilyn Monroe poprvé vkročila na britskou půdu. Během svatební cesty s manželem Arthurem Millerem, známým americkým dramatikem, přijela Monroe do Anglie natáčet snímek Princ a tanečnice, v němž si zahrála po boku Sira Laurence Oliviera, britské divadelní a filmové legendy.

Ve stejné době se třiadvacetiletý Colin Clark poprvé zúčastnil natáčení filmu Můj týden s Marilyn. Clark měl jako čerstvý absolvent Oxfordu ambice stát se filmovým režisérem, ale zatím se musel spokojit s drobnými produkčními prácemi na filmu Princ a tanečnice. Po čtyřiceti letech sepsal své dojmy z této šestiměsíční zkušenosti do deníku, který nazval „The Prince, The Showgirl and me.“

Můj týden s MarilynJeden týden však v zápiscích chyběl. Až o několik let později Clark prozradil proč. V dalším pokračování s názvem „Můj týden s Marilyn“ popisuje skutečný příběh jednoho nezapomenutelného týdne, který strávil ve společnosti největší světové hvězdy… týdne s Marilyn.

Můj týden s Marilyn, film místy až komický a sarkastický, nabízí neobyčejně intimní pohled na hollywoodskou ikonu a její spontánní a emotivní vztah s mladým mužem, který jí rozuměl víc než kdokoliv jiný. Ve filmu Můj týden s Marilyn se představí: Michelle Williams jako Marilyn Monroe; držitel ceny Tony Eddie Redmayne jako Colin Clark; Kenneth Branagh jako Sir Laurence Olivier a oscarová Dame Judi Dench v roli Dame Sybil Thorndike.

Ve filmu Můj týden s Marilyn dále hrají: Julia Ormond, Dougray Scott, Zoe Wanamaker, Emma Watson a další. Film režíroval Simon Curtis a produkovali ho David Parfitt a Harvey Weinstein. Snímek byl natočený podle deníků Colina Clarka „The Princ, The Showgirl and Me“ a „My week with Marilyn“.

Premiéra filmu Můj týden s Marilyn
je naplánovaná na 23. 2. 2012


Zdroj: Hollywood Classic Entertainment

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
film by mohl být dobrýSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles