Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový film nejen o ženách - Ženy

25. 11. 2008 | Televizní tipy

Mary (Meg Ryan) má pro mnoho žen ideální život: krásný dům, rozkošná dcera, úspěšný manžel a částečný úvazek návrhářky v oděvní firmě. Může se navíc i spolehnout na své úžasné kamarádky.


Nejlepší přítelkyně Sylvie (Annette Bening),  žena s velkým šmrncem a ostrým humorem je šťastně svobodná a navíc právě povýšila na šéfredaktorku uznávaného ženského časopisu Cachet. Do jejich věrné trojky patří ještě výstřední Edie (Debra Messing), která dělá matku nejen kamarádkám ale i svému stále se rozrůstajícímu potomstvu. A co by to bylo za kamarádky, kdyby jim chyběla přítelkyně s humornou hláškou kdykoli to je možné, tuto roli si vzala na starost esejistka Alex (Jada Pinkett Smith), okouzlující lady se zvláštním darem říkat lidem věci, které rozhodně nechtějí slyšet.


Ke zruinování ideálního života stačí často úplná prkotina. Třeba ztráta zaměstnání a následná touha zlepšit si náladu návštěvou manikérky. Právě tady se Mary dozví o manželově nevěře, čehož využije její nejlepší kamarádka pro svůj ženský časopis – včetně všech pikantních detailů. Nezbývá než se vydat se na dlouhou cestu znovunalezení vnitřního klidu, doprovázenou krabicemi sladkého a dny strávenými doma v pyžamu. Mary nakonec skončí v ženském ozdravném táboře, kde se seznámí s “hraběnkou” Miller (Bette Midler), okázalou hollywoodskou agentkou a milovnicí marihuany, jejíž střízlivý přístup k životu se stane pro Mary inspirací.



Když se Mary vrátí do New Yorku, začne znovu dávat dohromady svůj starý život, ale tentokrát s vědomím, co a kdo je v jejím životě nejdůležitější. Toto zjištění hraje zásadní roli ve chvíli, kdy se má setkat s člověkem, který ji ublížil nejvíc.


Hrají: Natasha Alam, Annette Bening, Eva Mendes, Bette Midler, Meg Ryan

                                    Zdroj:Cinema.cz


DanielkaZ

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
a vypadá to velice zajímavě, určitě se na to mrknu :o)
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles