Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Odhalená tajemství slavných

28. 01. 2008 | Knižní tipy

Autoři:
Hana Höschlová, František Štibor
Vydalo: NAKLADATELSTVÍ XYZ
Rok vydání: 2008
Počet stran: 260 str.
Cena: 269 Kč
Formát: 152x212 mm, vázaná


Knížka Odhalená tajemství slavných přináší nový pohled na život deseti osobností, jejichž osudy dosud nebyly podrobně zmapovány bulvárním tiskem. Setkání s blízkými zesnulých celebrit přineslo autorům mnoho zajímavých informací. Nahlédli do jejich soukromí a objevili lecjaká tajemství, která čtenářům přiblíží, jak se žilo hvězdám známým ze seriálů, filmů a koncertů…

Čím celý život trpěla Míla Myslíková, jak bojoval Rudolf Rokl se zhoubnou nemocí? ODHALENÁ TAJEMSTVÍ SLAVNÝCH Proč Stanislav Tříska zemřel v divadelní šatně, kdo zničil manželství Stelly Zázvorkové s Milošem Kopeckým a jaký byl život nejslavnějšího neherce Josefa Šebánka? Opravdu zabil herečku Evu Jakoubkovou i jejího kolegu Františka Husáka alkohol? Proč nemohl Karel Höger žít bez Národního divadla, jaké rány připravil osud Václavu Lohniskému a jaký byl ve skutečnosti nenápadný herec malých rolí Václav Trégl? Nejen to vás čeká v knize Hany Höschlové a Františka Štibora.



O autorech knihy Odhalená tajemství slavných


Hana Höschlová vystudovala Fakultu žurnalistiky Univerzity Karlovy a od té doby se věnuje psaní. Je jednou z autorek knihy 13 českých skandálů, s Milanem Drobným vydala vzpomínkové knížky Žij a roky nehlídej a Časy balení a kalení, s Klárou Kolomazníkovou zaznamenala v deníkové podobě Život se skupinou Holki a v publikaci Návraty z druhého břehu se věnovala tématu klinické smrti. Miluje psaní s výjimkou vyplňování formulářů a daňových přiznání. Má dvě děti, které se nepomamily a tíhnou spíše k matematickým vědám. Již deset let pracuje jako reportérka oddělení společnosti deníku Blesk.

ODHALENÁ TAJEMSTVÍ SLAVNÝCH František Štibor pracuje jako redaktor deníku Blesk. Studoval s různým stupněm úspěšnosti několik středních škol a ve výčtu jeho zaměstnání nechybí provozovatel obchodu s dětským zbožím ani hlídač parkoviště. V polovině 90. let dostal příležitost jako regionální reportér a televizní kameru vyměnil po dvou letech za zápisník píšícího novináře. Podílí se na dramaturgii tradičního malého hradního divadelního festivalu Lipnický mantl a programů pro Poetické podkroví Kavárny U notáře v Havlíčkově Brodě.

Křest knihy Odhalená tajemství slavných:
Křest knihy Hany Höschlové a Františka Štibora ODHALENÁ TAJEMSTVÍ SLAVNÝCH se konal 22. ledna 2008 v Restaurantu Pravěk v Praze. Přátel obou autorů se sešlo opravdu hodně včetně kmotrů knihy.
Na fotografii zleva: Hana Höschlová, herec a moderátor Tomáš Krejčíř, zpěvačka Eva Pilarová, herečka Jaroslava Obermaierová. Moderování se ujal Luboš Xaver Veselý.


Foto: Pavel David

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Paní redaktorko,
opravuji svůj komentář k Vaší knize "Odhalená tajemství slavných"
co se týká paní Zázvorkové,neuvědomila jsem si, že je psáno:epizodní role jí byla nabídnuta ve filmu "Týden v tichémm domě".
Obrázek uživatelky
profil
V kapitole o paní Zázvorkové je uvedeno,že účinkovala v epizodní roli KrejčíkovA filmu:Týden v tichém domě Dle Lexikonu českého filmu a již cca po desátém shlédnutí tohoto krásného díla jsem paní Zázvorkou nikde nezaznamenala.
Domnívám se,že to je chyba,prosím o Vaši odpověď.Kniha je vemi poutavá a velmi dobř se čte.
S pozdravem Hana Černá Praha 5
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Bulvar mi je z duše protivný,protože kniha ale pojednává o hercích,které jsem měla ráda,určitě se na ni v knihkupectví podívám.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles