Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Odstranění hlubokých vrásek botulotoxinem = svěží tvář ihned

16. 06. 2017 | Krása
-Komerční sdělení-

Botulotoxin je famózním kosmetickým pomocníkem k odstraňování vrásek či nadměrného pocení, a to už od 90. let 20. století. Samozřejmě tisícinásobně zředěný a jen v rukou zkušeného lékaře.
 
Botulotoxin je toxin, který blokuje chemické reakce vysílané z nervů do svalů, čímž omezuje jejich stahování. Znehybněním svalů, do nichž je botulotoxin aplikován, následně mizí vrásky. Stane se téměř zázrak: pokožka je krásně vypnutá, přičemž mimika tváře samozřejmě zůstává zachována (pokud se ovšem obrátíte na certifikovanou kliniku, nikoliv kosmetický salón).

Botulotoxin na čas zastavuje a celkově zpomaluje projevy stárnutí


Aplikace botulotoxinu je pro Vás ideální, chcete-li zpomalit projevy stárnutí, především vyhladit mimické vrásky na čele, kolmé vrásky mezi obočím a vějířovité vrásky kolem očí.


Odstranění hlubokých vrásek botulotoxinemJemné mimické vrásky se prohlubují při každém úsměvu a pohybu dalších obličejových svalů. Proto, čím dříve s botulotoxinem začnete, tím lépe. To si uvědomují ženy i muži, kterých tento zákrok jen v roce 2015 podstoupilo víc než ř miliónu lidí na světě! Všeobecně ženy přicházejí na první aplikaci botulotoxinu okolo 30. roku věku a muži krátce po čtyřicítce.

Že se není čeho obávat, vysvětluje Anna Brandejs, majitelka pražské kliniky plastické chirurgie, stomatologie a korektivní medicíny pražské Brandeis Clinic: „Aplikace botulotoxinu je jednou z nejrozšířenějších a nejbezpečnějších metod k odstranění vrásek. Před ošetřením doporučujeme absolvovat konzultaci s lékařem na naší klinice, který zhodnotí Vaše představy i vhodnost této metody právě pro Vás.“

Všeobecně mohou zákrok podstoupit zdraví lidé od 18 let věku (kontraindikací je období těhotenství a kojení). Při aplikaci mezi 30. a 50. rokem života lze botulotoxin použít také preventivně proti vzniku hlubokých vrásek.

Co obnáší aplikace botulotoxinu?


Aplikace botulotoxinu nevyžaduje žádnou speciální přípravu, pouze odlíčení (můžete se odlíčit až na místě). Zákrok je ambulantní, téměř bezbolestný a trvá pouze několik minut, což souvisí s rozsahem ošetření. Pokud se přesto obáváte bolestivosti, můžete si nechat hodinu před zákrokem aplikovat znecitlivující krém. Nebo si na ošetřovaná místa přiložte před zákrokem chladivý polštářek.

Lékař Vám aplikuje pod vrásku velmi tenkou jehličkou tekutý botulotoxin, který začne účinkovat do 5 až 10 dní. Ihned po ošetření odejdete domů a nemusíte se nijak omezovat v běžných činnostech. Anna Brandejs doplňuje: „Bezprostředně po zákroku nedoporučujeme chodit na přímé slunce, do sauny a bazénu. Nutné je také 4 hodiny po aplikaci dodržovat vzpřímenou polohu hlavy a nelehat si. Asi 2 týdny po aplikaci se vyhněte kosmetickým ošetřením a příslušná místa nemasírujte. Naopak prvních pár hodin až dní je dobré se mračit a usmívat, čímž procvičíte obličejové svaly, do nichž byl botulotoxin aplikován.“ Z jeho působení – tedy projasněné tváře bez vrásek – se můžete těšit minimálně 4 až 6 měsíců!

Kde si nechat bezpečně omladit pleť?


Máte-li zájem podstoupit odstranění vrásek botulotoxinem, objednejte se na konzultaci v pražské Brandeis Clinic, jedné z nejlépe vybavených evropských klinik. Můžete zvolit i některou z alternativ rychlého omlazení, například ošetření přístrojem Pellevé, což je radiofrekvenční metoda remodelace kolagenu a vypínání pleti.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !