8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohřívač pasu – pomocník nejen pro chladná rána

17. 04. 2010 | Trendy

Zima se nás stále drží jako klíště, ale my už pomalu vytahujeme sukýnky a kratší trička. Co to ale znamená pro naše záda a další orgány? Hotovou katastrofu – odhalená záda nebo bříško, to našemu tělu opravdu neprospívá? Udělejme něco pro své zdraví a pořiďme si tzv. Ohřívač pasu, který sedne každé ženě a nehodí se pouze do chladného počasí.


Jak vlastně takový Ohřívač pasu vypadá? Jako prodloužené tričko na bedra – ovšem bez rukávů. Pouze se do něj pohodlně nasoukáme, přetáhneme přes kalhoty nebo sukni a ohřívač na našich bocích krásně drží -  to vše bez zipů nebo knoflíků! Tento módní doplněk je elastický a zároveň elegantní. Ohřívač pasu má za úkol ochránit naše záda, bedra, ledviny i další vnitřní orgány, které mohou začít díky prochladnutí ošklivě zlobit!


Hlavním mottem eshopu www.proFITrade.sk je PREVENCE.


ohrivac-pasuOhřívač pasu je vyroben z příjemného materiálu (až 95 % tvoří bavlna a 5% lycra). Sedne každé ženě a je dostupný v 18 různých barvách (bílá, béžová, modrá, červená, růžová, oranžová, hnědá...)  a 6 velikostech ( XS, S, M, L, XL, XXL). Ohřívač pasu je už všeobecně známý a vyžadovaný módní doplněk! Každá žena si musí uvědomit, že nejde pouze s dobou, ale dělá také něco pro své zdraví! Krátkým tričkům a bokovým kalhotám odzvonilo!

  Ohřívač pasu 

se dere na přehlídková mola!


Ohřívač pasu nevyužijete pouze při chladných a deštivých ránech. Je vhodný také na lyžařské sjezdovky, když si užíváte hrátek se sněhem, bruslíte, chodíte na túry, jezdíte na kole… Zkrátka jej můžete využít vždy a všude! Zakoupit si jej můžete na slovenských stránkách Profitrade.sk


Nejlevnější ohřívače pasu jsou k dostání za 11,70 Eur = 304,- Kč

Jeden kus ohřívače pasu je k dostání za 11,70 Eur = 304,- Kč

Cena za kus 11,70 Eur = 304,- Kč



Zde jsou i k dostání výhodné balíčky po více kusech – samozřejmě každý kus jiné barvy. Protože je potřeba náš šatník na jaro trošku oživit:) Kdo by si s barvičkami nechtěl příliš pohrávat, je možno si Ohřívač pasu objednat v neutrálních barvách – jako je bílá, béžová, šedá.

  Odhalená záda už nejsou IN! In je mít záda v teple s ohřívačem pasu!


Zdroj: Profitrade.sk


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
JA HO PREDEVSIM POUZIVAM PRI MENSTRUACI A KRASNE SE MI ULEVI
Obrázek uživatelky
profil
tohle nosím už několik let, pokaždý mí táhlo pod bundu a tak přišla na tohle a upletla jsem si to, říkám tomu rolák na břicho a v zimě je to naprosto úžasný ... navíc domácí výroba stojí pár kaček a můžete si jich udělat nespočet v různých barvách a vzorech
Obrázek uživatelky
profil
to bych potřebovala vyhrát ale to asi každýSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Super vecička
Obrázek uživatelky
profil
Super vecička
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles