8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pátá série Pojišťovny štěstí startuje v neděli 7. března

7. 03. 2010 | Televizní tipy

Dlouho očekávaná 5. řada seriálu Pojišťovna štěstí přichází na obrazovky televize Nova. S jeho původními hrdiny i novými postavami se budeme setkávat od 7. března 2010 po šestnáct nedělních večerů vždy ve 20 hodin. Tento velký televizní román o hledání lásky a štěstí se od roku 2004, kdy TV Nova odvysílala jeho první řadu, těší ohromné divácké přízni. Dosavadní čtyři série sledovaly v průměru 2,3 milionu diváků starších 15 let.


Pořádnou dávku nových příběhů přichystala pro seriálové nadšence televize Nova. V neděli 7. března odstartuje premiérovou 5. řadu Pojišťovny štěstí, která slibuje podívanou plnou dramatických zvratů nejen v ději, ale i ve vztazích. Po 16 nedělních večerů tak budeme prožívat životní strasti i slasti důvěrně známých postav, k nimž přibudou nové, které do jejich osudů zasáhnou. A těšit se můžeme i na dvě svatby.


ukazkaStěžejní postava 5. série Pojišťovny štěstí Tomáš Kraus (Miroslav Etzler), ředitel První rodinné pojišťovny, přijde doslova o všechno, aby pak znovu našel své štěstí tam, kde by ho nikdy nečekal. V tom mu velice pomůže jeho otec Karel Kraus (Petr Nárožný) a na cestě k lepší budoucnosti ho také podpoří Marie (Jiřina Bohdalová).


Chybět samozřejmě nebude ani první Tomášova žena Dagmar (Kateřina Brožová), která usiluje o adopci dítěte, jejich dcera Karolína (Nikol Štíbrová), Tomášův adoptivní syn Ondřej (Vojta Kotek), ani oblíbená hospodyně Růžena Kekulová (Jiřina Jirásková), která začne na stará kolena přemýšlet o vdavkách. Do děje však vstoupí i dvě zcela nové ženské postavy, které ztělesnily Jitka Schneiderová a Kateřina Winterová.


ukazkaÚspěch seriálu Pojišťovna štěstí spočívá nejen ve skvělém hereckého obsazení, ale především v dobře vystavěném příběhu, který vždy dokázal chytit diváky za srdce a připoutat je k televizním obrazovkám. Čtyři doposud odvysílané řady vidělo průměrně 2 278 tisíc diváků starších 15 let.


Podíl na divácích v cílové skupině Novy D15-54 činil v průměru 57,49 %, v kategorii D15+ pak 53,01 %. Pojišťovna štěstí již tradičně boduje u „něžného pohlaví“. V cílové skupině 15 – 24 let jej průměrně sledovalo 69,88 % dívek a žen.
Premiérová pátá série Pojišťovny štěstí má 16 dílů, točila se od 11. listopadu 2008 do 4. července 2009 a její natáčení zabralo celkem 92 natáčecích dnů. První díl nazvaný Anna uvidíme v neděli 7. března 2010 od 20 hodin.


Pojišťovna štěstí V od 7. března 2010 každou neděli ve 20 hodin

 

Zdroj: NOVA


Vendi V.


ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Tak už se těším na nové díly, seriál patří mezi jeden z mých nejoblíbenějších, ráda se určitě podívámSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles