Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pátá série Pojišťovny štěstí startuje v neděli 7. března

7. 03. 2010 | Televizní tipy

Dlouho očekávaná 5. řada seriálu Pojišťovna štěstí přichází na obrazovky televize Nova. S jeho původními hrdiny i novými postavami se budeme setkávat od 7. března 2010 po šestnáct nedělních večerů vždy ve 20 hodin. Tento velký televizní román o hledání lásky a štěstí se od roku 2004, kdy TV Nova odvysílala jeho první řadu, těší ohromné divácké přízni. Dosavadní čtyři série sledovaly v průměru 2,3 milionu diváků starších 15 let.


Pořádnou dávku nových příběhů přichystala pro seriálové nadšence televize Nova. V neděli 7. března odstartuje premiérovou 5. řadu Pojišťovny štěstí, která slibuje podívanou plnou dramatických zvratů nejen v ději, ale i ve vztazích. Po 16 nedělních večerů tak budeme prožívat životní strasti i slasti důvěrně známých postav, k nimž přibudou nové, které do jejich osudů zasáhnou. A těšit se můžeme i na dvě svatby.


ukazkaStěžejní postava 5. série Pojišťovny štěstí Tomáš Kraus (Miroslav Etzler), ředitel První rodinné pojišťovny, přijde doslova o všechno, aby pak znovu našel své štěstí tam, kde by ho nikdy nečekal. V tom mu velice pomůže jeho otec Karel Kraus (Petr Nárožný) a na cestě k lepší budoucnosti ho také podpoří Marie (Jiřina Bohdalová).


Chybět samozřejmě nebude ani první Tomášova žena Dagmar (Kateřina Brožová), která usiluje o adopci dítěte, jejich dcera Karolína (Nikol Štíbrová), Tomášův adoptivní syn Ondřej (Vojta Kotek), ani oblíbená hospodyně Růžena Kekulová (Jiřina Jirásková), která začne na stará kolena přemýšlet o vdavkách. Do děje však vstoupí i dvě zcela nové ženské postavy, které ztělesnily Jitka Schneiderová a Kateřina Winterová.


ukazkaÚspěch seriálu Pojišťovna štěstí spočívá nejen ve skvělém hereckého obsazení, ale především v dobře vystavěném příběhu, který vždy dokázal chytit diváky za srdce a připoutat je k televizním obrazovkám. Čtyři doposud odvysílané řady vidělo průměrně 2 278 tisíc diváků starších 15 let.


Podíl na divácích v cílové skupině Novy D15-54 činil v průměru 57,49 %, v kategorii D15+ pak 53,01 %. Pojišťovna štěstí již tradičně boduje u „něžného pohlaví“. V cílové skupině 15 – 24 let jej průměrně sledovalo 69,88 % dívek a žen.
Premiérová pátá série Pojišťovny štěstí má 16 dílů, točila se od 11. listopadu 2008 do 4. července 2009 a její natáčení zabralo celkem 92 natáčecích dnů. První díl nazvaný Anna uvidíme v neděli 7. března 2010 od 20 hodin.


Pojišťovna štěstí V od 7. března 2010 každou neděli ve 20 hodin

 

Zdroj: NOVA


Vendi V.


ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Abych se koukla na tento seriál, musela by mi Nova zaplatit za každý díl milion korun.
Vidím na fotce v článku herce Dvořáka. A že se jako žení, hmmm...přitom má jinou orientaci... SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak si děvčata alesoň na chvilku odpočineme od stříleček.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky se těším Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky jsem zvědavá, pořád jen samé kriminálky a nic příjemného pro rodinu.
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkný seriál, také se ráda podívám na novou sérii dílů. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles