8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečení s Markétou na Prima family

22. 12. 2012 | Televizní tipy
Jestli se vám líbily Báječné nebo Fantastické dorty, určitě si nenechte ujít pořad Pečení s Markétou. Inspirujte se k pečení s Markétou Krajčovičovou, která je ve svém oboru skutečným mistrem a v kuchyni se cítí jako doma.

Zkuste originální i klasické recepty nejen na vánoční cukroví. Markéta je tak trochu atypická cukrářka – pokud byste si představovali boubelatou pekařku, tak se spletete. Přesvědčit se o tom můžete již tuto sobotu 22.12. 2012 od 18.20 na Prima family.

Pečení s Markétou – 22.12. 2012:

Pečení s Markétou na Prima familyMarkéta Krajčovičová vystudovala Střední uměleckoprůmyslovou školu sklářskou v Železném Brodě, obor tvorba a výroba skleněných figurek. Před cukrařinou vyzkoušela několik kreativních povolání – navrhovala vánoční ozdoby, ale také jízdní kola. Svůj první dort upekla 3. 6. 2009 – byl to dort pro její milovanou dcerku Sarah ke druhým narozeninám. Tím to vše začalo. Pekla dorty pro celou rodinu, kamarádky, známé… Čím víc pekla, tím víc zjišťovala, že to je přesně to, čemu by se chtěla věnovat. Na dortech ji baví nejvíce zdobení, užívá si dorty ve tvaru kabelek, bot apod.

Jejím největším vzorem je americký cukrář Ron Ben-Israel, se kterým by se Markéta chtěla setkat, protože obdivuje jeho precizní dorty a také jeho tým profesionálních pomocníků. To je dalším Markétiným snem. Momentálně zaučuje jednu pomocnici, ale jinak zatím vše dělala sama. A jak je to s Markétou a sladkým? „Jsem náročná na jídlo, ale spíš než dorty mám ráda dobré sýry, maso, krevety. Sladké si také občas dám, ale vybírám si,“ vysvětluje Markéta.

Za vše, co umím, vděčím kamarádce Pepper a internetovým zdrojům vůbec. Strávila jsem tisíce hodin studiem, zkoušením, učila jsem se metodou ‚pokus – omyl‘,“ vysvětluje Markéta. „Myslím, že bych také měla poděkovat všem svým přátelům, kteří mi důvěřovali a dali mi šanci upéct pro ně dort. Protože nebýt vás, moji přátelé, MissCake by nebyl. Proto jsem vaším velikým dlužníkem a budu se snažit, abyste nad mými dorty vždycky žasli úžasem,“ dodává sympatická cukrářka Markéta alias MissCake.

Nenechte si ujít Pečení s Markétou již v sobotu 22.12. 2012
od 18.20 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pečení s Markétou na Prima family:

Pečení s Markétou na Prima family
Pečení s Markétou na Prima family
Pečení s Markétou na Prima family
Pečení s Markétou na Prima family
Pečení s Markétou na Prima family
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Koukala jsem a moc Markétku obdivuji,má zlaté ručičky a je velice sympatická....super pořadSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tento pořad jsem si nahrála, kouknu později.
Obrázek uživatelky
profil
Mám ráda tyto pořady a určitě si ho nenechám ujít.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles