Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Petr Lexa z Přístavu v ohrožení

28. 01. 2017 | Herci
V seriálu Přístav zamíchá osudím lásky nová postava – Martin Pátek alias Marek Lambora. Seriálový syn manželů Pátkových v podání Petra Čtvrtníčka a Kairy Hrachovcové totiž pořádně zamotá hlavu nejen jim, ale hlavně Sandře Černodrinské. Je totiž mladý, hezký, ale občas i tak trochu záporák… „Je to kluk, který si dělá, co chce. Vždycky musí být po jeho, i když ze začátku se ještě rozhlíží a mapuje si terén,“ říká o své roli Marek Lambora.

„Postavy, které mají trochu záporu, jsou mi bližší, hrají se mi líp. Ne, že bych byl záporák, ale mě to, když se role mění, vyhovuje, a někdy je Martin Pátek vlastně i hodný kluk,“ směje se Marek.
Casting na Martina Pátka probíhal trochu netradičně, svého seriálového syna si totiž vybírali Petr s Kairou sami!

Petr Lexa z Přístavu v ohrožení„My se s klukem známe, já jsem byl u jeho porodu, takže se známe od píky… Dobře se s ním hrálo, on chtěl být vždycky herec, už když mu byly 3 až 4 roky,“ vtipkuje o Markovi Petr Čtvrtníček. „Bylo i fajn, že jsme byli u kamerových zkoušek, takže jsme si řekli, jo, to je ono, ten je dobrej. Je to dobrej kluk, šikovnej herec, a ještě je pěknej, držíme palce,“ chválí Marka Kaira.

Nejvíc Marek (Martin Pátek) zamotá hlavu Sandře Černodrinské (Johaně Skálové), která chodí s Petrem Lexou (Petrem Dvořákem). Hraje se jí lépe s Lexou, nebo s novým parťákem Markem? „To nemůžu takhle říct, s oběma se hraje dobře. …ale s Markem asi líp,“ přiznala Sandra.

Poklonu jí vysekl i Marek. „Sandra je hezká, citlivá, mírumilovná, má samé klady,“ řekl. A Sandra také nešetří chválou: „Je docela hezký, dobře se s ním hraje a na natáčení je s ním legrace. Nebere se moc vážně, to je důležité.“

Kam až jejich sympatie v Přístavu zajdou? „Už jsme se spolu víckrát líbali a dělali i jiné věci,“ směje se Marek s tím, že víc prozradit nemůže.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Petr Lexa z Přístavu v ohrožení:

Petr Lexa z Přístavu v ohrožení
Petr Lexa z Přístavu v ohrožení
Petr Lexa z Přístavu v ohrožení
Petr Lexa z Přístavu v ohrožení
Petr Lexa z Přístavu v ohrožení
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles