Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polepšovna mazlíčků 13. Niky

28. 11. 2009 | Televizní tipy

Ve třináctém dílu unikátního časosběrného pořadu televize Nova Polepšovna mazlíčků poznáme devítiměsíčního jezevčíka Nikyho, který je velce fixován na majitele, především na svou paničku. Je jim neustále v patách, nevydrží sám doma, naříká, vyje, znečišťuje byt.


Svým chováním omezuje paničku při hledání zaměstnání i v běžném životě. Podaří se majitelům pod vedením odbornice na problémové chování domácích mazlíčků MVDr. Hany Žertové pracovat s pejskem tak, aby se bez nich chvilku obešel?

Devítiměsíční kříženec jezevčíka Niky žije s velmi mladým párem ve společné domácnosti. Pejsek je na své majitele, zejména majitelku, velice fixován. V její nepřítomnosti prakticky nevydrží v klidu, naříká, vyje, znečišťuje byt. Není schopen vydržet sám doma, počkat na majitele venku, i doma je jim stále v patách, leze jim do koupelny, na záchod, do postele. Majitelka je na svého pejska hodně citově vázána, je ochotna v mnohém se mu přizpůsobit, ale Nikoho chování ji omezuje při hledání zaměstnání i v běžném životě. Zvládne Niky s pomocí odbornice na problémové chování domácích mazlíčků MVDr. Hany Žertové být chvíli sám? Dokáží majitelé s pejskem pracovat tak, aby se bez nich chvilku obešel? Nebude se majitelka svého miláčka nakonec nucena vzdát, aby mohla chodit do práce?

Rady, postup i výsledky převýchovy mladého jezevčíka uvidíme ve třináctém dílu ojedinělého pořadu pro milovníky zvířat Polepšovna mazlíčků, který vysílá televize Nova v sobotu 28. litopadu 2009 od 17.15 hodin.

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Vůbec se tomu psíkovi nedivím,že byl zmatený a nevěděl,co se děje,to panička řekla správně,ale to bylo jen kůli tomu,že nebyla schopná ho cvičit,ačkoliv dostala rady a úkoly,co s ním má dělat,tak to nedělala, neustále mu vše povolovala,kdyby ho cvičila,tak jak ji lékařka poradila,tak by se ten psík dal do kupy a nemusela by řešit,zda ho dát pryč a ke komu...všechno je jen o výchově.
Obrázek uživatelky
profil
pSA BYCH DO POSTELE TAKY NEPUSTILA
Obrázek uživatelky
profil
Majitelky mi líto není ,to je tak když rozmazlí psa ,už i štěně potřebuje řádný výcvik.Ale co vážně nesnáším je pes v posteli brrrr Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles