Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Poslední setkání Honzy Ondera a Lucky Hunčárové

20. 02. 2017 | Televizní tipy
Ještě nedávno oblíbené taneční duo řešilo společné bydlení a plánovalo svatbu, nyní už je jasné, že se nic z toho neuskuteční – Jan Onder a Lucie Hunčárová oficiálně oznámili rozchod. Poslední příležitost, kdy můžeme tento sympatický pár vidět společně, se naskytne dnes večer díky pořadu Můžu dál?, který odvysílá TV Barrandov od 20:15. Sympatický moderátor Aleš Cibulka navštívil dvojici v jejich novém příbytku, v té době však ještě nikdo z nich netušil, že v době vysílání bude všechno jinak.

Onder a Hunčárová spolu brázdili taneční parkety deset let. I díky jejich společné vášni mezi nimi přeskočila jiskra a stali se životními partnery. V roce 2012 se stali mistry České republiky v latinskoamerických tancích družstev, veřejnosti se do paměti zapsali také díky svému účinkování v pořadu StarDance.

Nedávno si pár pořídil společné bydlení, které přišel se štábem obdivovat i Aleš Cibulka. Nyní je však zřejmé, že právě TV Barrandov je poslední, kdo zachytil tento pár ještě pohromadě.

Dnešní díl pořadu Můžu dál? bude poslední tečkou za jejich vztahem: „Je to poslední příležitost v podstatě. Máme spolu ještě nějaké kurzy a máme spolu ještě nějaké věci, které musíme dotáhnout. Ale není toho až tolik naštěstí. Některé věci taky můžeme dělat každý sám, takže to nějak se ctí dotáhneme. Tohle je určitě poslední veřejný společný vystoupení, kde budeme figurovat jako životní pár, to určitě jo,“ prozradil Jan Onder barrandovské televizi.




Zdroj, foto: Barrandov


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je to prostě život
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles