Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 12.10. 2013

12. 10. 2013 | Televizní tipy
Jana nezná svého otce. Ve studiu pořadu Pošta pro tebe ze dne 12.10. 2013 jej uvidí poprvé... Jaroslava vyrůstala jako jedináček, ale ví, že někde žijí její sourozenci. Ladislav, František, Zdeněk a Jiří se po jedenačtyřiceti letech vrátili ke své velké zálibě – bigbeatu. Rádi by si zahráli v původním složení, jejich veteránské kapele však chybí tehdejší bubeník.

Jana chce poznat svého otce. Nic o něm neví, nikdo z rodiny jí o něm nechtěl nic říct, včetně matky. Vyrůstala s dvěma sestrami, z nichž každá měla otce jiného. Janu vychovával otčím, který ji nechtěl. Otcovskou lásku nezažila, mateřskou zřejmě také ne. Měla "divoké" dětství, sporé na hezké zážitky. Komplikované vztahy v rodině přetrvávají dodnes. Jana je však vřelá žena, která se touží k někomu přimknout. S otcem hledá také rodinu.

Pošta pro tebe 12.10. 2013V pořadu Pošta pro tebe ze dne 12.10. 2013 se dozvíte, že Jaroslava vyrůstala jako jedináček. Přesto ví, že někde na světě žijí její sourozenci. Chce je poznat, seznámit se s nimi a zažít pocit sounáležitosti a sdílení, který nezná. Vyrůstala jako adoptované dítě. O svém původu se dozvídala postupně, něco jí řekli rodiče, něco babička. Až dosud však v minulosti nepátrala, s ohledem na rodiče. Její rozhodnutí vyhledat a poznat sourozence je výsledkem dlouhého váhání a přemýšlení. Současné okolnosti, jakkoli jsou smutné, jí paradoxně uvolnily ruce.

Pošta pro tebe ze dne 12.10. 2013 - Čtyři sympatičtí veteráni – Ladislav, František, Zdeněk a Jiří se po mnoha letech vrátili ke své velké zálibě – bigbeatu. Kdysi, v šedesátých letech spolu založili kapelu a sklízeli velké úspěchy. Po jedenačtyřiceti letech se sešli znovu a zjistili, že jejich hudební zaujetí je stále stejné. Rádi by si zahráli v původním složení, jejich veteránské kapele však chybí tehdejší bubeník.

Další díl z pořadu Pošta pro tebe uvidíte 12.10. 2013 od 17,30 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !