Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 6. 5. 2018

6. 05. 2018 | Televizní tipy
Příběhy Mirky, Šárky a Emy mají společné téma. V životě jim někdo důležitý schází. Režie pořadu Pošta pro tebe ze dne 6. 5. 2018 M. Dvořáček.

Mirka má velkou rodinu – s manželem mají dohromady šest dětí, z toho dvě jsou už dospělé. Pospolitá rodina je pro ni velmi důležitá, protože sama vyrůstala v komplikovaných vztazích. Narodila se velmi mladé, ještě nezletilé matce. Její rodiče spolu nežili. Mirka nepoznala svého otce, přestože o ni stál, o čemž svědčí dopisy, které psal krátce po jejím narození. Už nemají šanci se setkat, protože otec umřel, a Mirku trápí mnoho nezodpovězených otázek. Chtěla by se seznámit s druhou půlkou rodiny – sourozenci a prarodiči.

Pošta pro tebe 6. 5. 2018Šárka z pořadu Pošta pro tebe ze dne 6. 5. 2018 je ve studiu podruhé, po šesti letech. Tehdy poprvé spatřila biologickou matku, ale setkání nenaplnilo její očekávání. Neměly si co říct a Šárka usoudila, že to bylo absencí "mateřského pouta". Jenže spoutaná se Šárka zřejmě necítí ani s adoptivní rodinou, s původním domovem. Je dvojnásobnou maminkou, její děti vyžadují zvláštní péči, potýká se s existenčními problémy... a cítí se sama. Přestože má svou rodinu, má pocit, že ji nikdo nechápe. Chtěla by cítit, že někam patří, že o ni někdo stojí. Také proto chce vyhledat rodinu své biologické matky, tety a strýce a další příbuzné.

Ema by chtěla po mnoha letech vidět matku, která ji opustila, když byla ještě batole. Zanechala maličkou dceru u své tchýně a už se nevrátila. Babička se Emy ujala a vychovala ji s láskou. Ema pochopitelně přesto dlouho pociťovala lítost a trpkost, proto matku nikdy sama nechtěla kontaktovat. S přibývajícími léty negativní pocity téměř vymizely a dnes už Ema, matka šesti dětí a babička vnoučat, nahlíží na svůj osud jinak. Matce dávno odpustila, protože odpouštět se má. Ráda by ji po letech viděla, stejně jako své dvě sestry, které s matkou vyrůstaly.

Pošta pro tebe je k vidění 6. 5. 2018 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !