Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Předškoláci v pohybu 3

21. 04. 2011 | Knižní tipy

Název knihy: Předškoláci v pohybu 3
Autoři: Hana Volfová, Ilona Kolovská
Nakladatelství: Grada
Rok vydání: 2011
Počet stran: 112 str.
Cena: 149 Kč


Publikace určená cvičitelkám a učitelkám v mateřských školách je další v pořadí úspěšných knih, které se zabývají všestrannou pohybovou průpravou dětí předškolního věku. Autorky sestavily bohatý zásobník konkrétních cvičebních jednotek s ukázkami pohybových činností v různých modifikacích.


knihaJako motivační prvky využily opět zvířátka, tentokrát opici a lva. Součástí je i metodika pohybové průpravy pro věkovou kategorii 3–6 let včetně struktury a průběhu cvičení. Pohybové činnosti jsou řazeny metodicky, s využitím různého tradičního i netradičního náčiní a nářadí. Text je doplněn názornými inspirativními fotografiemi a obrázky, které už předem navodí tu správnou cvičební atmosféru.


O autorkách:


Hana Volfová
Původním povoláním učitelka mateřské školy, v současné době provozuje soukromou Pohybovou školičku Želva, kde se věnuje pohybovým aktivitám dětí a dospělých, ale převážně třídním kolektivům mateřských škol. Od roku 2004 je cvičitelkou 1. třídy ČASPV předškolních dětí a rodičů s dětmi a od roku 2005 je cvičitelkou jógy 2. třídy ČASPV. Zároveň od roku 2001 lektoruje semináře pro učitele mateřských a základních škol na celém území ČR.


Ilona Kolovská
Akademická pracovnice na katedře tělesné výchovy a sportu Pedagogické fakulty Západočeské univerzity v Plzni. Ve svém didaktickém zaměření se mimo jiné věnuje věkové kategorii předškolních dětí. Dlouhodobě organizuje a vede všestrannou pohybovou průpravu předškolních dětí a připravuje sportovní akce pro mateřské školy v Plzni. Je spoluautorkou publikací Jak dokonale zvládnout carving, Předškoláci v pohybu - cvičíme jako myška, kočka a pejsek a Předškoláci v pohybu 2 - cvičíme jako zajíc, žába a had.


Knihu Předškoláci v pohybu 3 si můžete zakoupit  v nakladatelství GRADA.


Vendi V. 
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles