Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přírodní superjídlo pro děti a batolata

5. 07. 2018 | Knižní tipy
Název: Přírodní superjídlo pro děti a batolata
Autor: Shazi Visram, Cricket Azima
Překlad:  Adam Steinz
Nakladatelství:  Omega
Rok vydání:  2018
Formát:  210x235 mm
Vazba: vázaná
Počet stran: 144 stran
Cena: 349 Kč

Zajistěte svému dítěti co možná nejlepší start do života, že mu poskytnete stravu bohatou na nepostradatelné živiny, kterou navíc velmi rychle a snadno připravíte. Shazi Visram –  zakladatelka a generální ředitelka společnosti Happy Family Organics, jedné z nejrychleji rostoucích firem vyrábějící biopotravin v USA – a Cricker Azima, zakladatelka a generální ředitelka The Creative Kitchen vám nabízejí více než 70 osvědčených receptů výhradně přírodních ingrediencí.

Recepty jsou určené pro děti od 4 měsíců do 3 let. Recepty pro kojence (4–12 měsíců) zahrnují jednoduchá rostlinná a ovocná pyré, včetně špenátového, mangového nebo pyré s quinoou nebo semínky chia. Recepty pro batolata (1–3 roky) zahrnují třeba avokádovou a kuřecí celozrnnou pizzu; rizoto ze třech druhů fazolí; pečeného lososa s hráškem a rýžovými kuličkami a mnoho dalších dobrot. Nechybí ani tipy na zdravé smoothies a dezerty.

Přírodní superjídlo pro děti a batolataO autorech knihy

Přírodní superjídlo pro děti a batolata:


SHAZI VISRAM je uznávána pro svou podnikatelskou vizi a inovaci. Jejím posláním je mít pozitivní dopad na zdraví dětí, ochránit je před nástrahami okolí a poskytnout jim optimální stravu do prvních let života. Shazi je zakladatelkou, výkonnou ředitelkou a vrchní mámou organizace Happy Family, přední společnosti pro výrobu dětské stravy ve Spojených státech, jejíž produkty jsou dostupné ve více než 30 zemích. Stala se spoluautorkou knihy Happy Baby: The Organic Guide to Baby’s first 24 months spolu s Dr. Robertem Searsem a Amy Marlow, MPH, RD, CDN. Časopis Babble ji vyhlásil jednou ze 100 maminek, které mění svět a president Obama ji označil za „rockovou hvězdu našeho hospodářství a vůdkyni, ze které si můžeme všichni vzít příklad.“ Má malého syna jménem Zane a v roce 2016 se jí narodila malá Asha.
 
CRICKET AZIMA je profesionální šéfkuchařka se zaměřením na vývoj receptů, testování, a vaření jak pro děti, tak i s nimi. Její kuchařka Everybody Eats Lunch vyšla v roce 2008 a její studijní program pro školu vaření, Everybody Can Cook vyšel v roce 2014. Cricket založila společnost The Creative Kitchen, která organizuje kurzy vaření a velké rodinné akce, jako je například každoroční Kids Food Festival ve spolupráci s James Beard Foundation. Cricket vystudovala New Yorskou univerzitu a získala magisterský diplom v kuchařských studiích a kuchařském managementu. Cricket má syna jménem Kingston.
 
TARA DONNE
je fotografka na volné noze. Vyrostla v kuchyni restaurace a její láska k jídlu je evidentní i z její fotografické práce pro časopisy jako Bon Appétit, Travel + Leisure a Country Living. Její kulinářský deník Wild Apple se specializuje na sezónní bezlepkové vaření. Tara nafotila nespočet reklamních projektů pro klienty jako Nestlé, Barilla a Kellogg’s a byla editorkou pro Domino, Real Simple a Martha Stewart Living Omnimedia. Když se Tara zrovna nepohybuje ve své kuchyni nebo ve studiu, ráda se toulá přírodou spolu se svým tibetským teriérem Clydem.


Tuto knihu Přírodní superjídlo pro děti a batolata koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Omega.



Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !