Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Průlom v estetické medicíně - 100% přírodní metoda pro vyhlazování vrásek

31. 05. 2019 | Krása
-Komerční sdělení-


Klinika GHC Praha uvádí jako první na český trh přelomovou novinku v estetické a korektivní dermatologii. Jedná se o 100% přírodní gelové výplně Algeness, které jsou biokompatibilní a biologicky rozložitelné na bázi agaru. Ve světě si tento typ anti-agingového lékařského ošetření získal díky svému okamžitému efektu řadu příznivců.


Trendy a inovace

v korektivní dermatologii


Klinika GHC Praha je největší a nejkomplexnější soukromé zdravotnické zařízení v České republice s dlouholetou tradicí. Svým klientům poskytuje širokou diagnostickou a léčebně preventivní péči na vysoké úrovni. Jedinou školitelkou metody Algeness v České republice je MUDr. Jana Eftimovská, lékařka estetické medicíny na Klinice GHC Praha.

estetická medicína“Český trh velmi rychle reaguje na nejmodernější estetické postupy a jsem ráda, že mohu klientům nabídnout přelomové přírodní protistárnoucí řešení pro redukci vrásek a drobných nedokonalostí. Algeness zaručuje okamžitě viditelný a trvalý efekt. Výplňový gel se při užití u vybrané partie neposouvá. Samotný zákrok je prováděn ambulantně s účinkem dvanácti měsíců,” říká MUDr. Jana Eftimovská z Kliniky GHC Praha. “Jedná se o revoluční aplikaci přírodní látky, která je vhodná pro muže i ženy,” vysvětluje dále Eftimovská.

“Produkty Algeness, vyráběné společností AAT v USA, byly uvedeny na světový trh před několika lety a těší se velké oblibě mnoha lékařů i klientů po celém světě. Jsme rádi, že naše klinika ve spolupráci s MUDr. Janou Eftimovskou je první v České republice, kde se aplikace Algeness provádí,“ doplňuje ředitel Kliniky GHC Praha Dr. Martin Sekyra.

Přírodní a snadno vstřebatelná korekce pleti


Tato invazivní metoda využívá čistý agar, který díky svým vlastnostem drží a není nutné ho chemicky stabilizovat. “Agaróza spolu s agaropectinem jsou dvě hlavní složky agaru, který se vyrábí z červených řas rodu Floridae a Gelidium. Agar vyniká vysokou gelující schopností, tedy je velmi vhodný právě k přesné modelaci a vyplňování,” uzavírá MUDr. Jana Eftimovská z Kliniky GHC Praha. Algeness lze aplikovat na bradu, oblast čelisti, oční okolí a nosoretní rýhy. Často se tímto ošetřením vyplňuje také okolí úst, nosu a lící.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka