MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Průvodce národními parky: Evropa

29. 08. 2023 | Knižní tipy
Název: Průvodce národními parky: Evropa
Autor: Gade Larsen Brian, Ildved Lone
Datum vydání: 6 / 2023
Nakladatelství: Universum
Vazba: Paperback
Formát, hmotnost: 150 × 220 mm, 942 g
Počet stran: 664
Cena: 799 Kč

Nepostradatelný průvodce pro opravdové milovníky přírody, cestovatele a hikery představuje 336 nádherných tras napříč národními parky jižní a jihozápadní Evropy, Alp a Kanárských ostrovů. Provede vás horskou divočinou i podél rozbouřených pobřeží a seznámí vás s místní unikátní faunou a florou. Detailní mapy, výškové profily a rozbory tras vám zase pomohou s výběrem nejlepšího výletu. 

Načerpejte inspiraci a vydejte se do míst, která už dlouho chcete navštívit, anebo do oblastí, o kterých jste doposud ani nepřemýšleli. Evropské národní parky ukrývají přírodní bohatství naší planety, dechberoucí scenérie i oázy klidu. Stačí jen vyrazit!

Průvodce národními parky: EvropaV publikaci najdete:


•    Množství ilustrací a více než 1 600 fotografií krajiny i endemické flóry a fauny, 57 podrobných map národních parků, nejzajímavějších stezek a místních pozoruhodností.
•    Více než 265 turistických cest napříč nejhezčími oblastmi evropské divočiny s popisy a výškovými profily. V přímořských oblastech jsou uvedena rovněž místa pro potápění nebo šnorchlování.
•    Popis více než 3 500 živočišných a rostlinných druhů a tipy na ta nejlepší místa pro focení orchidejí, pozorování supů, medvědů či motýlů.
•    Praktické informace od zákonů, adres, dopravy přes ubytování, komentované prohlídky s průvodcem po doporučení, kdy destinaci navštívit a jaké očekávat počasí.

O autorech knihy Průvodce národními parky: Evropa:


Autoři průvodce Brian Gade Larsen a Lone Ildved cestovali osm let po jižní a jihozápadní Evropě a Kanárských ostrovech a popsali 58 zdejších národních parků. Zmiňované trasy si sami prošli a pořídili na nich mnoho fotografií použitých v knize.

Brian se věnuje krajinné architektuře, lesnictví a je nadšený ornitolog-amatér. Sepsal veškeré texty v knize. Lone má magisterský titul v oboru náboženství a historie umění a několik let pracovala na poli IT. Postarala o grafickou podobu knihy a měla na starosti komunikaci se správci národních parků.


Tuto knihu Průvodce národními parky: Evropa zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižního Klubu nebo na eshopu Luxor.cz


Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Průvodce národními parky: Evropa:

Průvodce národními parky: Evropa
Průvodce národními parky: Evropa
Průvodce národními parky: Evropa
Průvodce národními parky: Evropa
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles