Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ptákoviny pirátského papouška

1. 10. 2018 | Knižní tipy
Název: Ptákoviny pirátského papouška
Autor: Lukáš Fišer
Nakladatelství: Pikola
Datum vydání: 9 / 2018
Formát: 160 × 212 mm, 404 g
Vazba: pevná
Počet stran: 152
Cena: 199 Kč

PAPOUŠEK RUDY VLÉTL DO LITERÁRNÍHO SVĚTA!


Že papoušci nemůžou zažít žádné pořádné dobrodružství? Tak to jste tedy na omylu, ne-li na větvi! Jsem papoušek Rudy a v životě jsem toho zažil už dost. Unesli mě z rodného hnízda, šel jsem z klece do klece a nakonec jsem skončil u pirátů! A to bylo jedno dobrodružství za druhým – bezvětří, bouřka, vzpoura, přepadení, úprk před indiány… Užili jsme si s kapitánem Dinem, Perlořitkou, Spáleným Pepém, Drobečkem, Sardiňákem, Fajfkou Benem a ostatními piráty spoustu legrace, párkrát nám šlo o zobák, ale jedno vám povím – nikdy jsem se s nimi nenudil. Ostatně – přečtěte si sami, co všechno nás potkalo!

Ptákoviny pirátského papouškaJestli jste si mysleli, že k vám právě promluvila jenom nějaká literární okřídlená postava, tak jste na omylu. Papoušek Rudy je skutečný. Už 27 let žije spokojeně v rodině Lukáše Fišera, kterého malí čtenáři znají z knížek Rozumbrádkové.

Lukáš Fišer je hudebník, skladatel, scenárista, publicista a spisovatel. A tak mohl v Ptákovinách uplatnit hned několik svých talentů a kromě zábavného příběhu, doprovázeného výtečnými ilustracemi Lukáše Fibricha, nabízí dokonce i texty písniček z pirátské lodi. Některé už si lze i poslechnout v podání kapely Gentlemani.


Křest knihy Ptákoviny pirátského papouška


Papoušek Rudy osobně uvede spolu s autorem tuto knihu do světa na křtu v úterý 2. října 2018 od 16 hodin v prodejně Knihy Dobrovský na Václavském náměstí.
Knihu pokřtí Dalibor Gondík.

Křest knihy Ptákoviny pirátského papouška


















Tuto knihu Ptákoviny pirátského papouška koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižní klub.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !