Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Puberta: Opora, volnost, mantinely

26. 07. 2018 | Knižní tipy
Název: Puberta
Podtitul: Opora, volnost, mantinely
Autor:  Jan Uwe-Rogge
Nakladatelství: EDIKA
Datum vydání: 7/2018
Formát: 170 x 243mm
Počet stran: 248 stran
Cena: 276 Kč

* Jak se z našich dětí stávají dospělí? * Jak jim nechat volnost, ale zároveň nastavit mantinely? * Jak jim poskytnout oporu a budovat vzájemný vztah? * A jak se vyhnout klasickým konfliktům v rodinném životě?

Autor sympatickým způsobem odpovídá na tyto a mnohé další otázky a dokládá je příklady z praxe. Puberta je totiž mnohdy obtížným obdobím: Tříská se dveřmi, rodiče bývají celí nesví a dospívající občas ztrácejí orientaci v tom, co cítí. Na jednu stranu potřebují rodičovskou blízkost, na druhou stranu si přejí vylétnout z hnízda…

Puberta: Opora, volnost, mantinelyJde ale o nutný proces, který je často nad síly všech zúčastněných. Právě v této chvíli by rodiče neměli kapitulovat, neboť výchova je možná i během puberty!


O autorovi knihy Puberta:


Jan-Uwe Rogge (nar. 1947) nejdříve pracoval na univerzitě v německém Tübingenu, kde se věnoval výzkumným projektům na téma rodina, dětství a média. Od roku 1985 pracuje jako výchovný poradce pro rodiny a pedagogy, trpělivě odpovídá na jejich dotazy, přednáší a vede semináře doma i v zahraničí.

Napsal přes 15 knih, které jsou věnovány výchově – některé z nich se staly bestsellery a zařadily se mezi dnes již klasická díla určená do rodičovských knihovniček. Přeloženy byly do více než 20 jazyků. Jako expert je pravidelným hostem v rozhlasovém i televizním vysílání. V rodném Německu v současnosti platí za jednoho z nejúspěšnějších rodinných poradců. Je ženatý a má dospělého syna.


Tuto knihu Puberta - Opora, volnost, mantinely koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.


Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !