Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ráj na dosah

21. 09. 2009 | Knižní tipy

Název knihy: Ráj na dosah
Autor: Táňa Nálepková
Nakladatelství: Joyra
Rok vydání: 2008
Vázaná vazba
Formát: 126x202 mm
Počet stran: 224 str.
Cena: 250 Kč

V nakladatelství Joyra vyšla kniha RÁJ NA DOSAH Táni Nálepkové. Autorka v knize popisuje příběh Julie Lenské, spisovatelky, která v období své „krize středního věku“ zůstala sama se dvěma dospívajícími dětmi. Tento, v dnešní době velmi běžný příběh, je vyprávěn s humorem a nadhledem, který ženy v podobných situacích provází.


raj-na-dosahNehraje si ale na komedii, jelikož veselého na rozchodech a složitých životních křižovatkách mnoho není. Je zkrátka příběhem ze života se vším všudy. Kniha je návodem i útěchou pro ty ženy, které se dostaly do podobné situace – v Julii Lenské najdou kamarádku a pochopení. Ráj na dosah ale určitě potěší všechny, kteří potřebují nalít do žil trochu optimismu.

Nemám ráda výmysly, sci-fi vůbec nečtu, realita je pro mne natolik vzrušující a nevyčerpatelná, že jsem ochotna se v ní přehrabovat a dokumentovat ji až do konce svého spisovatelského života. A jestli je Ráj na dosah pravdivý? Mám to říct? Nemám to říct? Neřeknu…“ dodává ke svému dílu tak trochu záhadně autorka Táňa Nálepková, jejíž kniha Ráj na dosah je závěrečnou částí volné trilogie – navazuje na autorčin debut a jeho pokračování Cvičebnice praktického bytí.


Kniha Ráj na dosah je závěrečnou částí volné trilogie – navazuje na autorčin debut Scénář provinčního příběhu a jeho pokračování Cvičebnice praktického bytí.


Tuto knihu Ráj na dosah zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Joyra.

Čtěte také rozhovor s autorkou knihy Ráj na dosah Táňou Nálepkovou.


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ráj na dosah:

Ráj na dosah
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
velmi poutavé a zábavné čtení o dnešním způsobu žití mladší generace!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles