Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rak - roční horoskop na rok 2017

25. 12. 2016 | Horoskopy

Rak (23.6. - 22.7.)


Milí Raci, rok 2016 pro vás nebyl jednoduchý, ale i neblahé zkušenosti vás mnohému naučily. Jste méně vztahovační, nepropadáte tolik skepsi a negativismu. Nečekejte zlomový rok, ale nudit se v žádném případě nebudete. Ti, kteří na sobě zapracují, se mohou hodně posunout dopředu. V roce 2017 pro vás bude zásadním tématem týmová spolupráce a soužití s ostatními.

Rak

- roční horoskop na rok 2017



Zdraví

Zdraví vašeho znamení je hodně ovlivňováno psychikou, proto se nenechávejte vyvést z míry. Vyhýbejte se pokud možno situacím a lidem, kteří jsou „zárukou“ stresu a zátěžových situací. Důležitým faktorem pro zachování pevného zdraví je psychická rovnováha. Žádné jiné znamení nemá takovou schopnost nechat na sebe působit negativní myšlenky jako právě vy, Raci. V důsledku přepětí můžete mít ve zvýšené míře problémy se žaludkem a zažíváním. Zdravotní problémy jako náchylnost k různým zánětům a chronické rýmě nebo kašli můžete zažít v podzimních sychravých dnech.

Láska a vztahy

Rodinný život je pro vás nesmírně důležitý, neustále potřebujete cítit jistotu domácího prostředí a společnost svých blízkých. Jestliže se vám v lásce nedaří či jste sami, prožíváte to daleko intenzivněji a smutněji než lidé narození v ostatních znameních. V případě neshod nevyvolávejte zbytečné hádky, vyhýbejte se chladnému mlčení a neuzavírejte se do sebe. Důležitá je komunikace s partnerem a nezapomínejte, váš partner vám nepatří! Hvězdy vám přinášejí štěstí koncem ledna a v únoru, intenzita vztahů i romantických zážitků vás může přivést k odvážným činům, jako stěhování, plánování společného života a u mladších ročníků i přírůstek do rodiny.


Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Práce a kariéra

Jste velmi tvořiví a houževnatí, patron Měsíc vás spojuje se zdrojem nevyčerpatelné kreativity a tvůrčí invence. Pokud vás práce baví, pracujete s elánem vám vlastním. Nenechávejte se však zneužívat kolegy a nadřízenými, kteří by vám chtěli přidat práci i za jiné. Nepodléhejte tolik svým emocím, při každé příležitosti si zachovejte chladnou hlavu a vyjdete ze všech střetů jako vítěz. Ti z vás, kteří chtějí radikálně změnit svoji práci, by si měli počkat na období jara. Během května a června budete postaveni před nečekané rozhodování, může to být také velká výzva ve vaší profesní kariéře.

Peníze

Nepatříte k marnotratným lidem, spíše jste skromní a s penězi dokážete skvěle hospodařit. Rok 2017 vám bude celkem přát, ale na větší finanční příjmy si budete muset ještě počkat. Včas plaťte účty a složenky, vyhnete se tak nepříjemným problémům a zbytečným poplatkům. Pokud se rozhodnete půjčit či darovat peníze, zjistěte si, komu vlastně pomáháte. Pokud hodláte jet na dovolenou, zvolte si měsíc srpen a vyberte si jen solidní cestovní kancelář, abyste se vyhnuli problémům.

Hvězdy vám radí!

Milí Raci, jste obdařeni bohatým vnitřním životem a vždy budete citlivější než lidé jiných znamení. Potřebujete ale jistou „tvrdost“, aby se vám dařilo lépe. Neodkládejte nepříjemné věci a řešení problémů na někdy, ale postavte se k nim čelem. Jednejte přímočaře, upřímně a otevřeně! A myslete konečně sami na sebe!


Rak - horoskop na rok 2017

Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2017:

Roční horoskop na rok 2017 - Beran

Roční horoskop na rok 2017 - Býk

Roční horoskop na rok 2017 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2017 - Rak

Roční horoskop na rok 2017 - Lev

Roční horoskop na rok 2017 - Panna

Roční horoskop na rok 2017 - Váhy

Roční horoskop na rok 2017 - Štír

Roční horoskop na rok 2017 - Střelec

Roční horoskop na rok 2017 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2017 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2017 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles