Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rango - Možná vypadá divně, nikoho jiného ale nemají

7. 03. 2011 | Novinky

Vítej, amigo, v poušti nekonečné, kde žízeň a prach jsou tvé družky věčné…“ Chór hrajících a zpívajících mexických sov vás uvede do světa, kde vás přejde sranda, ale přesto se budete bez ustání smát příběhu o nejnepravděpodobnějším hrdinovi, jakého kdy Divoký západ poznal.


Režisér Pirátů z Karibiku Gore Verbinski znovu namíchal opulentní koktejl akce, humoru a nádherných kulis, který jede stejně dobře jako loď Jacka Sparrowa, ačkoliv z hraného světa možná nečekaně přeskočil do animovaného.


filmNež si začal říkat Rango a vybájil si spoustu mýtů o svých hrdinských kouscích, obýval chameleon v havajské košili prostorné terárium. Nic mu v něm nechybělo, snad kromě trochy akce. Té si začne naplno užívat, když se nešťastnou náhodou ocitne uprostřed vyprahlé pouště, kde si na něm málem pochutná hladový jestřáb.


A aby napětí nebylo málo, jeho další kroky vedou do města jménem Prach, v němž visí obyvatelům kolty proklatě nízko. Ve zdejší nálevně si chameleón vymyslí jméno Rango a pár hrdinských historek, čehož vzápětí lituje. Od zoufalých domorodců totiž obratem dostane šerifskou hvězdu a hromadu úkolů, mezi nimi i nalezení zdroje pitné vody a odstranění zdejších i přespolních zabijáků.


Na Rangovi teď bude, zda neuvážené hrdinské kecy přetaví v činy, nebo zda zahodí hvězdu, kolty a stetsona, navlékne havajskou košili a uteče zpátky do civilizace. Rango na první pohled zaujme tím, že v něm hrají výhradně obyvatelé pouště, kteří jsou od „tradičních“ animovaných zvířátek dost odlišní.


Na začátku byl nápad natočit animovaný western. Od něj byl jen krok k myšlence zaplnit ho hrdiny, kteří do prostředí Divokého západu patří,“ říká režisér Gore Verbinski. „S tímhle úkolem jsem oslovil animátory, a zatímco jsme s Johnem Loganem vyvíjeli scénář, oni paralelně modelovali hady, ještěry, želvy a další havěť,“ dodává. Hlasově oživit je pomohla reprezentativní herecká sestava v čele s Johnnym Deppem, kterého v české verzi zastoupil Ondřej Brzobohatý.


Od počátku Verbinski chtěl, aby Rango zaujal diváky bez rozdílu věku. „Je třeba být trochu hravý a vynalézavý. Když máte scénu, v níž někdo dostane po hlavě pánví, je třeba, aby pro dítě byla komická a pro dospělého měla filozofický přesah,“ uzavírá Verbinski.


Premiéra filmu Rango je naplánovaná na
10. 3. 2011!


Zdroj: Bontonfilm.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
taky jsem na to zvědavá Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
vnuci se už těšíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to je krásná příšerkaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
To by nemuselo být špatné Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
už se těším, až se na to kouknu Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles