8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reportéři na vaší straně 15.12. 2012

15. 12. 2012 | Televizní tipy
V dalším dílu pořadu Reportéři na vaší straně s datem 15.12. 2012 vám Oldřich Navrátil poradí a ukáže, jak se můžete bránit. Tento týden se bude věnovat těmto tématům: Reklamace křehkého zboží: Také vám přišlo kazové zboží a potřebujete ho vrátit?

A chcete při tom využít služeb přepravních společností? Co když se ale zboží rozbije a přepravní společnost vaši reklamaci neuzná, protože jste prý zboží špatně zabalili? Jak se takové situace vyvarovat a o nárok na vrácení peněz nepřijít?

Reportéři na vaší straně 15.12. 2012Dalším tématem v pořadu Reportéři na vaší straně s datem 15.12. 2012 bude předkupní právo: Pan Staněk zjistil, že pozemek pod domem, ve kterém prožil většinu svého života, není jeho a vlastník ho přeprodal obci, která teď přes jeho pozemek chce vést cestu k novým domům. Co vše by to pro něj znamenalo a může se nějak bránit? Podívejte se.

Dále se zaměříme na regulační poplatky: Věděli jste, že když nezaplatíte regulační poplatek v nemocnici, třeba jen proto, že jste na to zkrátka zapomněli, můžete se dostat do velkých problémů? V českém provedení se z nich totiž kromě jiného stal skvělý byznys. Některé nemocnice tak dluhy přeprodávají firmám a ty pak po vás chtějí kromě zaplacení dluhu ještě další a dost vysoké peníze za svou práci. A můžou si to vůbec dovolit?

Dalším tématem, které v pořadu Reportéři na vaší straně s datem 15.12. 2012  budou zrušené lázně: Také jste si ušetřili peníze a teď se chystáte vybrat si nějaký lázeňský pobyt, abyste trošku vylepšili své zdraví? Dobře si přečtěte obchodní podmínky, můžete se totiž ocitnout v podobné situaci jako paní Průšová. Ta za lázně zaplatila, ale pak onemocněla a lázně musela zrušit. Jenže o peníze se pře doteď.

Předposlední téma má název flaška: Na internetu se dá koupit leccos – třeba Flaška. A o co jde? Prý o speciální lahev, která zlepšuje kvalitu obyčejné vody. Je to geniální vynález, anebo dokonale vymyšlený podfuk?

A jako poslední uvidíte v pořadu Reportéři na vaší straně s datem 15.12. 2012  reportáž s názvem Co se nám povedlo: Podívejte se i na některé reportáže, které měly dobrý konec. Boj za svá práva se našim divákům vyplatil. A vyplatilo se jim i svěřit se se svým problémem nám...

Sledujte další díl pořadu Reportéři na vaší straně
v sobotu 15.12. 2012 od 18.00 hod. na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !