Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový začátek

30. 08. 2020 | Vaše příběhy
Nikdy by mě nenapadlo, že po všech mých negativních zkušenostech si ještě někdy najdu nějakého muže. Nebo, že bych se snad ještě někdy mohla zamilovat a zase jednou být šťastná.Je mi čtyřiatřicet a po 10 letech manželství jsem se rozvedla.

Co mě k tomu vedlo? Neustále se zhoršující chování mého teď již bývalého manžela. Začalo to asi půl roku po svatbě, kdy jsem přišla nečekaně dřív z práce domů a našla jsem manžela na internetové erotické seznamce, kde měl inzerát a hledal si milenku, protože prý jsem ho i se synem opustila a žijeme v Rakousku. Pěkný nesmysl, tedy ne že bych nechtěla bydlet v zahraničí, ale dala bych přednost více prosluněné oblasti.

V prosinci loňského roku naše vztahy už natolik vygradovaly, že s námi ani nestrávil Štědrý večer a místo toho se opíjel s kamarády. Tehdy když se mě u večeře syn zeptal, jestli táta nepřijde, tak jsem si řekla: ,,A dost!"

Hned po Novém roce jsem podala žádost o rozvod a hned se mi dýchalo lehčeji. Jednou jsem takhle šla po obchodním centru a četla SMS zprávu, když jsem se najednou čelně srazila s mužem, který mě při naší srážce zvládl polít i kávou. Slovo dalo slovo a já se nechala přemluvit ke kávě. Příjemně strávený čas nám tak rychle utekl, že nás musela obsluha upozornit, že budou brzy zavírat. Tento muž mě tak uchvátil, že jsem se s ním ještě několikrát sešla.

Zpětně si uvědomuji, že všechno šlo velice rychle, ale ničeho nelituji. Když mě můj bývalý manžel fyzicky napadl, tak si pro mě a syna přijel onen muž z nákupního centra a my k němu jeli s tím, že u něho zůstaneme na víkend a právě po tomto víkendu byla vyhlášena karanténa.

Od té doby jsme stále spolu. Žijeme si v rodinném domku na vsi sami pro sebe a vůbec nevadí, že Martin je o třináct let starší než já. Jeho děti i můj syn si také rozumí a dohromady tvoříme jednu velkou šťastnou sedmičlennou rodinu. Oba jsme rozvedení a v dohledné budoucnosti na tom nehodláme nic měnit, bohatě nám stačí, že jsme spolu, že vedle sebe usínáme a ráno se probouzíme a na to žádný papír rozhodně nepotřebujeme.

Nsgirl88 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Nový začátek:

Nový začátek
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
at´ vám to vyjde přeji
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles