Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rostlinná antibiotika

13. 10. 2015 | Knižní tipy
Název knihy: Rostlinná antibiotika
Autorka: Aruna M. Siewertová
Nakladatelství: Noxi
Rok vydání:  2015
Formát: 165 × 200 mm
Počet stran: 128
Cena: 279 Kč

Naučte se využívat přírodní zdroje a léčit nejrůznější onemocnění bez chemických prostředků. Užívejte přírodní antibiotika, která jsou navíc levnější, účinnější a šetrnější k organismu a lze je dostat bez předpisu. Léčivými rostlinami podpoříte efektivně svůj imunitní systém při boji s choroboplodnými zárodky.


V knize najdete Rostlinná antibiotika:


- Přehled chemických antibiotik, jejich výhody a nevýhody
- Popisy 30 nejúčinnějších rostlinných antibiotik
- Nejčastější infekční nemoci a jejich přírodní léčbu

Rostlinná antibiotika

Léčivé rostliny jsou v boji proti chorobám a zdravotním neduhům používané už od nepaměti. Pokud po nich sáhnete, podpoříte svůj imunitní systém v boji s choroboplodnými zárodky a rychle a důkladně se uzdravíte. V publikaci Rostlinná antibiotika najdete zajímavou historii chemických antibiotik a pohled na jejich klady a zápory, díky čemuž pochopíte, jak fungují a na jaké choroby jsou vhodné. V další části se seznámíte s principem působení přírodních léčiv a s podrobnými profily 30 nejúčinnějších rostlinných antibiotik. Poslední část knihy tvoří nejčastější infekční choroby a možnosti jejich přírodní léčby doplněné různými zajímavými tipy.

Díky knize Rostlinná antibiotika se můžete naučit, jak rychleji vyléčit infekční nemoci, jak bez vedlejších účinků porazit nejen bakterie, ale i viry a plísně; jak si celkově zlepšit zdravotní stav; jak si posilnit imunitu; jak svůj organismus zásobit množstvím minerálů a vitamínů; jak lépe zahojit rány; a jak posilnit účinek chemických antibiotik a zmírnit jejich negativní účinky.


Ukázka z knihy Rostlinná antibiotika:


Rostlinné léky naopak podporují naše zdraví a přirozené funkce našeho těla. Často se během užívání rostlinných léků cítíme celkově mnohem lépe, i když objektivně vzato se počet bakterií nebo virů ještě vůbec nezmenšil. Spíme lépe, cítíme se silnější a už ne tak docela vydáni nemoci napospas. Získáme pocit, že sami něco děláme pro své zdraví, když si uděláme čas na koupel nohou, kloktání, přípravu čaje nebo zábalu. Léčivé rostliny nejen zmenší počet bakterií, ale pomohou našemu tělu opět vytvořit obranný systém, aby nám při příštím útoku mohl efektivně pomáhat. Rostlinné léky působí nejrůznějším způsobem, například:

• Podporují játra, náš nejdůležitější detoxikační orgán.
• Zásobují organismus vitaminy a minerálními látkami.
• Posilují střevní sliznici, takže může odlišit „dobré“ bakterie od těch „špatných“.
• Starají se o to, aby bylo naše tělo dobře proplachováno. Tak je mohou opustit odpadní látky, třeba zbytky odumřelých choroboplodných zárodků.
• Přispívají k dobrému hojení ran tím, že se postarají o dobrou dezinfekci a regeneraci kůže.
Svým mnohostranným působením přispívají rostliny k tomu, že nemoc pouze nepřestojíme, ale vyjdeme z ní posíleni. Tělo se lépe vypořádá s infekcí, a navíc dokáže lépe zatočit s možnými novými původci nemoci.


Více informací nejen o této knize Rostlinná antibiotika se dozvíte také na stránkách nakladatelství Noxi.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !