Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozhovory s nebem

19. 12. 2016 | Knižní tipy
Název knihy: Rozhovory s nebem
Autor: Theresa Cheungová
Nakladatelství: Knižní klub
Rok vydání: 11/2016
Vazba: pevná
Rozměry: 150 × 235 mm
Počet stran: 272
Cena: 249 Kč

Jak dostáváme zprávy "z druhé strany". Na základě osobních zkušeností i zážitků mnoha lidí sestavila uznávaná odbornice na paranormální jevy sbírku uklidňujících i znepokojivých příběhů o kontaktech s neviditelným světem, který nás obklopuje, a také s posmrtným životem.

Hlavní téma této knihy zní, že nebesa nám nabízejí mnohá znamení, chrání nás a díky nim můžeme také navázat spojení s těmi, které jsme milovali a ztratili. Autorka si rychle našla cestu k srdcím českých čtenářů, jak o tom svědčí velký úspěch jejích předchozích knížek Spatříš svoje anděly a Život smrtí nekončí.

Rozhovory s nebemO autorce knihy Rozhovory s nebem:


THERESA CHEUNGOVÁ je britská spisovatelka, uznávaná odbornice na paranormální jevy, sny a duchovní zrání. Narodila se v rodině nadaných spiritistů a po ukončení studia teologie v Cambridgi se více než dvacet let věnovala výzkumu paranormálních jevů. Vystudovala rovněž odbornou školu v Londýně. Je autorkou téměř dvou desítek knih, z nichž některé se staly světovými bestsellery. Díla Theresy Cheungové byla přeložena do dvaceti jazyků a její články vycházejí v mnoha časopisech zaměřených na tuto tematiku. Česky vyšly knihy Spatříš svoje anděly (Knižní klub, 2014) a Život smrtí nekončí (Knižní klub, 2015). Setkaly se s mimořádným čtenářským zájmem.

Tuto knihu Rozhovory s nebem koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Knižního klubu.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !