Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy? Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 24.02. 2018
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rozpal to šéfe 18.5. 2014

18. 05. 2014 | Televizní tipy
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou kulinářskou show Rozpal to, šéfe!  Zdeněk Pohlreich tentokrát ukáže divákům, jak připravit lehkou, svěží, jednoduchou, a přitom skvělou kuchyni. A to vše venku, za každého počasí, na grilu! První díl show Rozpal to, šéfe! uvidí diváci na Primě již tuto neděli 18.5. 2014 v 18.00 hodin.

Rozpal to, šéfe! – 18.5. 2014:


A jaká je tedy jeho kuchyně v této nové show? Jako vždy jsou základem kvalitní čerstvé suroviny, ideálně české. Zdeněk divákům radí, aby nezanedbali základ kuchařského úspěchu, protože: „Nejdůležitější je se dobře připravit!“ Zdeněk používá množství čerstvých bylinek, a jak říká – každé jídlo je potřeba odlehčit, dodat mu vzdušnosti, a tak pokud třeba připravuje fritované jižanské kuře, přidá k němu lístky bazalky.

Rozpal to šéfe 18.5. 2014A spojení chutí? Geniální!
Mistr kuchař v této televizní novince také vysvětluje, radí a velmi přirozeným způsobem odbourává mýty, které se často v gastronomii tradují, vede diváka k tomu, aby pochopil filozofii jeho kuchyně, která je o jednoduchosti, citu pro chuť, čistotě estetické i smyslové, a zejména o skvělém požitku z jídla.

Zdeněk je v novém pořadu Rozpal to, šéfe! prostě kuchař na vesnickém statku, vystačí si s málem co do vybavení, od surovin vyžaduje především čerstvost, a jak říká: „Vždycky je okolo vás něco, co jídlo může vylepšit a dát mu punc světovosti!

Nový pořad Rozpal to, šéfe! se liší od předchozích kulinářských sérií svou nepředstíranou jednoduchostí. Co ho pojí s ostatními pořady, je drive, energie a spád – v každém díle Zdeněk opět připraví na grilu kompletní menu.

Nenechte si ujít další kulinářské čarování se Zdeňkem Pohlreichem v pořadu Rozpal to, šéfe! v neděli 18.5. 2014 v 18.00 hodin na Primě.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rozpal to šéfe 18.5. 2014:

Rozpal to šéfe 18.5. 2014
Rozpal to šéfe 18.5. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !