Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.10. 2017
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rozpal to šéfe 18.5. 2014

18. 05. 2014 | Televizní tipy
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou kulinářskou show Rozpal to, šéfe!  Zdeněk Pohlreich tentokrát ukáže divákům, jak připravit lehkou, svěží, jednoduchou, a přitom skvělou kuchyni. A to vše venku, za každého počasí, na grilu! První díl show Rozpal to, šéfe! uvidí diváci na Primě již tuto neděli 18.5. 2014 v 18.00 hodin.

Rozpal to, šéfe! – 18.5. 2014:


A jaká je tedy jeho kuchyně v této nové show? Jako vždy jsou základem kvalitní čerstvé suroviny, ideálně české. Zdeněk divákům radí, aby nezanedbali základ kuchařského úspěchu, protože: „Nejdůležitější je se dobře připravit!“ Zdeněk používá množství čerstvých bylinek, a jak říká – každé jídlo je potřeba odlehčit, dodat mu vzdušnosti, a tak pokud třeba připravuje fritované jižanské kuře, přidá k němu lístky bazalky.

Rozpal to šéfe 18.5. 2014A spojení chutí? Geniální!
Mistr kuchař v této televizní novince také vysvětluje, radí a velmi přirozeným způsobem odbourává mýty, které se často v gastronomii tradují, vede diváka k tomu, aby pochopil filozofii jeho kuchyně, která je o jednoduchosti, citu pro chuť, čistotě estetické i smyslové, a zejména o skvělém požitku z jídla.

Zdeněk je v novém pořadu Rozpal to, šéfe! prostě kuchař na vesnickém statku, vystačí si s málem co do vybavení, od surovin vyžaduje především čerstvost, a jak říká: „Vždycky je okolo vás něco, co jídlo může vylepšit a dát mu punc světovosti!

Nový pořad Rozpal to, šéfe! se liší od předchozích kulinářských sérií svou nepředstíranou jednoduchostí. Co ho pojí s ostatními pořady, je drive, energie a spád – v každém díle Zdeněk opět připraví na grilu kompletní menu.

Nenechte si ujít další kulinářské čarování se Zdeňkem Pohlreichem v pořadu Rozpal to, šéfe! v neděli 18.5. 2014 v 18.00 hodin na Primě.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rozpal to šéfe 18.5. 2014:

Rozpal to šéfe 18.5. 2014
Rozpal to šéfe 18.5. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky