Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozsudek III. - Strážci

7. 10. 2019 | Televizní tipy
Měli z nich být policisté. Místo toho se vydali na dráhu zločinu. Třetí řada cyklu skutečných příběhů Rozsudek III. – Strážci ze soudních síní. Režie P. Jančárek (Premiéra)

Po podnikateli Petru Krulichovi bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Jeho auto našli policisté odstavené u horského hotelu v Beskydech dva týdny po jeho zmizení. Později našli také ohořelé zbytky jeho věcí v lese nedaleko auta. Krulich byl pohřešován 24 dní. Jan Pitr a Lukáš Beneš z pořadu Rozsudek III. – Strážci jsou studenty odborné školy ochrany osob a majetku.

Teď jsou obžalováni z vraždy. Státní zástupce se divil sebevědomí mladíků, kteří spoléhali na své Rozsudek III.znalosti kriminalistiky ze školy. Například pro benzín šli pěšky, aby vozidlo poškozeného nezaznamenaly bezpečnostní kamery. Udělali ale řadu chyb. Soudní líčení je neveřejné. Janovi je totiž pouhých 17 let.

Rozsudek III. – Strážci můžete sledovat 7. 10. 2019 od 21 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rozsudek III. - Strážci:

Rozsudek III. - Strážci
Rozsudek III. - Strážci
Rozsudek III. - Strážci
Rozsudek III. - Strážci
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !