Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Dabing Street - Díl 2. – Studio B

15. 01. 2018 | Televizní tipy
Premiéra komediálního seriálu Dabing Street je tu s 2. dílem s názvem Studio B. Seriál Petra Zelenky, jehož děj nás zavede do dabingového studia ZERO.

V seriálu Dabing Street - Díl 2. – Studio B hrají: K. Melíšková, H. Čermák, V. Neužil, T. Voříšková, M. Adamczyk a další. Kamera A. Šurkala. Scénář a režie P. Zelenka.

Eva zjišťuje, že po jejím zesnulém manželovi a bývalém majiteli studia ZERO zůstaly dluhy. Nejenže musí najít nového kmenového režiséra, ale potřebuje sehnat úvěr, který by dluh pokryl. Zatímco Seriál Dabing Street - Díl 2. – Studio BKarel jede oslovit s nabídkou práce v dabingu bývalého filmového režiséra Jandu (M. Krobot), pověstného cholerickými výlevy a agresivitou, Pavel vymyslí plán, jak potřebnou půjčku na studio získat.

Cholerický režisér Janda ze seriálu Dabing Street - Díl 2. – Studio B bere nabídku na režii dabingu jako provokaci a mrští po Karlovi vidle. Ani Pavlův plán s úvěrem nevychází podle jeho představ.

Situaci nakonec vyřeší jeden z Ladiných známých, ze kterého se vyklube syn ředitele banky, pro kterého by asi nebyl problém u táty potřebný úvěr domluvit. Eva neponechává nic náhodě a okamžitě mu nabídne místo technika. Studio ZERO tak v Davidovi (M. Adamczyk) získává pátého, nadějného člena týmu.

Seriál Dabing Street - Díl 2. – Studio B lze sledovat 15. 1. 2018 od 21,05 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Dabing Street - Díl 2. – Studio B:

Seriál Dabing Street - Díl 2. – Studio B
Seriál Dabing Street - Díl 2. – Studio B
Seriál Dabing Street - Díl 2. – Studio B
Seriál Dabing Street - Díl 2. – Studio B
Seriál Dabing Street - Díl 2. – Studio B
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !