Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Letiště – nové díly, nové postavy, nové příběhy

20. 08. 2007 | Novinky

Z Central Airlines se definitivně staly Titan Air a Karel Halama jejich ředitelem. Zatímco se Karlova pozice upevňuje, prochází se Roman Fila spokojeně po greenu svého golfového klubu, přemíru pracovní energie si ne vždycky vybíravým způsobem vybíjí na Tereze Holerové a svém synovi Otovi.


Václav s Robertem pracují pro Titan Air jako piloti. Karel je jejich novým nadřízeným a dává jim to často a rád znát. Současně probíhá soud o opatrovnictví malé Anežky, Václavovy adoptivní dcery. Karel požádal o svěření péče a teď komplikuje Václavovi život v soukromí i práci.


Seriál Letiště

Titan Air vyhlašují konkurz na nové piloty a stevardy. Do konkurzu se hlásí mladá pilotka Viola Antošová. O pozici stevarda se uchází i mladý Ota Fila – samozřejmě proti otcově vůli. Starý Fila ale marně láme golfové hole a metá míčky – Ota i Viola jsou do Titan Air přijati. Ota si ale změní jméno, aby tak utajil příbuznost s bývalým ředitelem CA.


Václavova situace se zhoršuje. Ještě se nevzpamatoval ze smrti Anny, hrozí mu, že přijde i o malou Anežku, Karel mu v práci šlape na paty. Navíc Václav s Anežkou nemají kde bydlet. Václav je stále mrzutější, útěchu hledá v alkoholu a jeho stav se zhoršuje.


Seriál Letiště

Zatímco se Václav trápí, Robert je čím dál šťastnější. Obnovil vztah s Ivanou a stěhují se i s dcerami do nového bytu. Stejně tak novomanželé Blatní – recepční Tereza a kapitán Vítězslav – si užívají svůj nově započatý manželský život. Jediné, co jim kalí radost ze života, je všetečná Terezina matka.


Karel usiluje o to, aby se Lucie vrátila zpátky k létání. Lucie váhá a kvůli tomu jí uniká velice zajímavá nabídka. Nakonec jí nezbude než zakotvit zpátky v letištním baru, který si Titan Air pronajímají. Kamarádský vztah mezi Karlem a Lucií pomalu přerůstá v něco víc.


Do Titan Air je na místo vedoucí palubního personálu polským vedením dosazena zkušená profesionálka Květa Macháčková, která je sestrou Jany Macháčkové (Tereza Duchková). Ta nikomu neodpustí sebemenší prohřešek. Ačkoli ji nikdo z bývalých Central Airlines nezná, vypadá to, že ona naopak zná každého, zejména pak ví, kde jsou čí slabá místa. Je docela dobře možné, že si chce z postu své funkce vyřídit staré účty – především s Karlem Halamou a Petrou Antlovou.


Seriál Letiště

Mechanik Tonda Robinzon při sjednocování letek Titan Air a Central Airlines zjišťuje, že letadla Titan Air nejsou v nejlepším technickém stavu. Přijde na podivné machinace ohledně nákupu součástek, opakovaně upozorňuje vedení, že by celá věc mohla skončit tragicky, ale oni jsou vůči jeho varováním hluší. Naopak kdosi začíná vyhrožovat Tondovi.


Václavovi by z jeho krize mohl pomoci složitě se rodící vztah s mladou pilotkou Violou Antošovou. Ani jeden z nich ale na vážný vztah není připravený a oba se dosud vyrovnávají s minulostí. Do jejich váhání zasáhne nenapravitelný svůdník Robert, takže ačkoli by Václav s Violou chtěli být spolu, zdá se, že je tato cesta uzavřená.


Václav kromě Violy velmi pravděpodobně ztratí i Anežku. Zdá se mu, že jeho život ztrácí smysl, a neví, kudy z toho ven.


ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mělo to dost napínavý a poučný děj,více takových seriálů!!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
mělo to dost napínavý a poučný děj,více takových seriálů!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles