8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 8.3. 2013

8. 03. 2013 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 8.3. 2013 bude opět plná zajímavých hostů. Moderátor Leoš Mareš, bývalá herečka – současná věštkyně Michaela Kudláčková, a kosmetička nebožtíků Helena Šulíková se představí v další Show Jana Krause s datem 8.3. 2013.

Show Jana Krause – 8.3. 2013 – hosté:


Leoš Mareš – jeden z nejznámějších moderátorů v ČR.

Michaela Kudláčková – někdejší dětská filmová hvězda, dnes věštkyně, matka čtyř dětí a autorka knihy Jak se modlí čarodějky? „Ženy mají intuici, díky níž každá může být čarodějka. Stačí umět žít a mít se ráda," tvrdí Michaela. Lidé si její obličej vybaví v souvislosti s jejími dětskými rolemi, hrála v několika filmech, například v seriálu My všichni školou povinní; Veronika, prostě Nika. Vystudovala střední školu sociálně-právní a živila se mj. jako sekretářka, taxikářka a barmanka. Nyní připravuje internetový magazín Popelky.cz, učí tarot a vykládá budoucnost.

Show Jana Krause 8.3. 2013Většina žen chce pomoct se vztahem. Když přijde muž, tak z devadesáti procent kvůli byznysu," říká o klientele. Na slovo čarodějnice je trochu háklivá. „Léčení bylinkami, věštění, tyhle praktiky vždycky víc patřily k ženám. A církev představovaná muži tyto ženy-bylinkářky zařadila do kategorie hříšnice, svůdkyně, ďáblovo sémě. Jedním slovem čarodějnice. Ony pověsti o létání na košťatech vznikly též vysvětlitelným způsobem: ženy provádějící rituály u ohňů používaly košťata na vymetání ohniště.

A pozdě v noci, po skončení rituálů, si mazaly genitálie silnou halucinogenní mastí, která způsobovala mnohonásobně silnější orgasmy. Na pomoc jim sloužila právě ta košťátka a díky halucinogenu měly navíc pocit, jako by se vznášely
," vysvětluje Michaela. Sama sobě prý vykládá karty každý den a také, když ji čekají důležitá jednání. Pověstné fígle na „přičarování" lásky prý umí, ale nepoužívá. „Podobné praktiky považuji za manipulaci s druhým. Způsobů, jak si něco opatřit, je celá spousta, nejbezpečnější jsou andělské amulety, u nichž máte alespoň jistotu, že komunikujete s něčím, co to s vámi za všech okolností myslí dobře, špatná přání se prostě nesplní."

Helena Šulíková – kosmetička nebožtíků, thanatopraktik neboli balzamovač. Jsou dvě osoby v Česku, které mají oprávnění provádět kosmetické úpravy zemřelých – jednou z nich je Helena Šulíková. Helena pracuje v rodinné firmě – v pohřebním litoměřickém ústavu, který je známý tím, že nabízí nadstandardní služby. Kromě jiného třeba i balzamování a kosmetické úpravy nebožtíků. Co je cílem několikahodinové práce balzamovače? Něco jako „lehký úsměv spící babičky", alabastrová pleť, nalíčené rty, vyfoukané vlasy a sváteční oděv. Helena je na první pohled něžné stvoření, možná byste ji tipovali právě na kosmetičku – ale rozhodně ne na ženu, která dělá obličeje nebožtíkům. Absolvovala dva týdny v USA na kurzu rekonstrukce obličeje.

,,V Americe jsme se učili dávat do pořádku obličeje, které jsou zničené, obsahují trhliny, rány nebo jsou částečně rozdrcené. Může se to zdát jako zbytečnost, ale když někdo spáchá sebevraždu skokem z pátého patra, tak je jasné, že obličej nemá úplně bez chyby." Dát dohromady rozbitou bradu patří k Helenině práci. „Jednou nám přivezli anglickou důchodkyni, která velmi špatně upadla. Měla několik tržných ran na obličeji a polovinu obličeje promodralou. Musela jsem jí obličej spravit tak, aby po převozu domů vypadala jako spící babička. Byla to práce na pět hodin, ale nakonec se nám to povedlo," říká Helena.

Dodává také, že lidé se dnes bojí o smrti mluvit, natož ji spatřit. „Myslím, že pozůstalí by se měli důstojným způsobem se svým blízkým rozloučit, aby neodešel jako odpad. Proto jsme se rozhodli, že budeme nabízet mimo thanatopraxi také služby, jako je kosmetika a make-up zesnulých, abychom dokázali, že mrtvý svým vzhledem nemusí vyděsit, ale má vypadat, jako když spí."

Pro dokončovací práce na obličeji používá metodu airbrush, kterou pomocí make-upu může dobarvit a vystínovat celý obličej, pak už jen dobarví tváře a rty, omyje vlasy speciálním suchým šamponem a vyfouká zesnulému vlasy. V celé České republice může kosmetické úpravy zemřelých kvalifikovaně provádět osm lidí. Tzv. embalming, tedy úpravu těl zvenku i zevnitř za pomoci napuštění konzervačními látkami, mohou praktikovat v celé ČR pouze dva lidé.

Premiéru dalšího dílu třetí série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 8.3. 2013 od 22.20 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !