8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 14.12. 2012

14. 12. 2012 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 14. 12. 2012 bude opět plná zajímavých hostů. Nejlepší čeští tenisté Radek Štěpánek a Tomáš Berdych, ministr a prezidentský kandidát Karel Schwarzenberg a Miss Earth Tereza Fajksová se představí v další Show Jana Krause již v pátek 14.12. 2012.

Show Jana Krause – 14.12. 2012 – hosté:

Radek Štěpánek a Tomáš Berdych – dvě česká tenisová esa a nejúspěšnější tenisté posledních let přijdou i se svou čerstvou daviscupovovou trofejí.

Show Jana Krause 14.12. 2012Karel Schwarzenberg – současný ministr zahraničí, šlechtic a další kandidát na prezidenta České republiky.

Tereza Fajksová – třiadvacetiletá Češka, která se před pár týdny stala nejkrásnější dívkou planety – Miss Earth 2012. Ve finále, které se konalo ve filipínské Manile, porazila soupeřky ze 79 zemí. „Cítím se úžasně, nečekala jsem tak obrovský úspěch. Je pro mě obrovská čest, že jsem titul Miss Earth získala jako první Češka v historii. Při korunovaci jsem se trochu zapletla do šatů a zavrávorala jsem, ale korunku jsem zachránila," řekla po vítězství Tereza. Modelce se teď hodně změní život. Bude plnit povinnosti spojené s titulem a měla by nafotit velkou ekologickou kampaň. Miss Earth je totiž spojená s ekologickými tématy.

Česká kráska z Ivančic u Brna ještě před odletem přiznala, že má k přírodě velmi kladný vztah. Rybaří, chodí na houby a samozřejmě třídí odpad. „Pokud se jedná o fyzickou krásu, tak používám stále stejnou kosmetiku, stejného kadeřníka, nepřebarvila jsem se. Velký důraz jsem při přípravě na soutěž kladla na garderobu, protože jsem věděla, že šaty jsou jednou z nejdůležitějších věcí, kterou si tam můžete vzít. Plus národní dar pro charitu," říká bývalá volejbalistka, která si štíhlou postavu pořád udržuje i díky sportu.

Premiéru dalšího dílu třetí série Show Jana Krause uvidíte v pátek 14.12. 2012 od 22.20 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mladý Kraus má moc hezký hlas, ale písničky nee...
Obrázek uživatelky
profil
ráda se podívám
Obrázek uživatelky
profil
je to jeho syn tak ho musí prosadit
Obrázek uživatelky
profil
Docela vydařený pořad se zajímavými lidmi,jen ta kapela mladšího Krause se nedá poslouchatSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Na show se divam je to někdy hrozna sranda možna bych vyměnila hudbu,ale jinakSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles