Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Školní batoh TOPGAL vítězem testu

12. 11. 2008 | Technika
„Vítězem nezávislého testu, bez ztráty jediného bodu, se stal školní batoh TOPGAL CHI 550 G od stejnojmenného českého výrobce. Z dvanácti testovaných školních aktovek a batohů vyhověl jako jediný.“

časopis TEST 12/2007


Školní batoh TOPGAL CHI 550 G se stál vítězem nezávislého testu, který byl uveřejněn v prosincovém čísle časopisu TEST a jako jediný testovaný výrobek vyhověl všem porovnávaným kritériím. V rozsáhlém testu 12 vybraných produktů získal tento batoh jako jediný ocenění „velmi dobrý“ a umístil se na prvním místě bez ztráty jediného bodu. Množina testovaných školních aktovek a batohů odrážela strukturu nabídky na trhu v České republice, protože do testu byly vybrány výrobky všech cenových kategorií bez ohledu na konstrukci nebo značku.

Školní batoh TOPGAL (viz. foto) porazil i takové renomované značky, jakými jsou například Herlitz (Německo), Lego (Dánsko) či Donau Design (Rakousko).

Školní batoh TOPGAL vítězem testu „Toto ocenění nás velmi těší. Potvrdilo se nám, že kráčíme tím správným směrem, a to směrem prvotřídní kvality,“ říká Mgr. Radomír Brynda, generální ředitel společnosti Topgal.

Při nezávislém testování byly prováděny zkoušky, které simulovaly praktické užívání školních batohů a aktovek. Jednalo se hlavně o testování držadel a zádových popruhů ve zdvihu (celkem 20 000 cyklů). V tomto testu nevyhovělo 7 z 12 testovaných batohů a aktovek. Mezi další ověřované vlastnosti testovaných výrobků patřily především konstrukční a bezpečnostní prvky – vyztužení zádové části, šířka, délka a nastavitelnost zádových popruhů, celková hmotnost a především pak použití reflexních materiálů a signálních barev.

„Jednalo se o výrobky, které mohou spotřebitelé zakoupit v maloobchodní síti v České republice. Nákupy výrobků a jejich analýzu financuje Občanské sdružení spotřebitelů TEST, s výsledky testů se mohou zájemci seznámit přímo v časopise TEST,“ říká Ida Rozová, šéfredaktorka časopisu TEST.

Pod značkou TOPGAL naleznete několik skupin výrobků:
  • školní a studentské batohy
  • portovní batohy a batohy pro volný čas
  • pánské aktovky a spisovky


  • Všechny výše uvedené výrobky si můžete zakoupit v e-shopu, který najdete na stránce www.topgal.cz. Výrobky firmy Topgal jsou k dostání také v prodejní síti Baťa a ve značkových prodejnách KOH-I-NOOR nebo u 525 nezávislých prodejců v celé České republice.

    Zdroj: www.topgal.cz

    ZUZI
    Chytrá Žena.cz




    Tento článek také můžete
    * Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
    GOOGLE Přidat na Google
    TISK Vytisknout Linkuj


    Komentáře
    Obrázek uživatelky
    profil
    Já jsem školní batoh TOPGAL synovi koupila,letos šel do 1.třídy a je jich ve třídě 11 dětí s touto značkou batohu.Snad mu vydrží alespoň 2 roky.
    Obrázek uživatelky
    profil
    kolko taký batoh stojí len pre zaujímavosť?
    Obrázek uživatelky
    profil
    ukázala jsem batoh synovi ktérý chodí do čtvrté třídy a řekl,,MAMKO JESTLI MĚ HO KOUPÍŠ TAK S NÍM NIKAM NEJDU
    Obrázek uživatelky
    profil
    Nooo, nevím, jestli bych s tímto zázrakem poslala své dítě, které nemám, do školy... Smajlík
    Aktuální soutěže
    Komerční prezentace
     
     
     
    Náš tip


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles