8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skutečný příběh Kazatel Kalašnikov

8. 01. 2012 | Novinky
Kazatel Kalašnikov je skutečný příběh Sama Childerse, bývalého drogového dealera, který změní svůj život a zachrání stovky unesených a osiřelých dětí ve válkou zmítaném Súdánu. V roli Childerse se představí vynikající Gerard Butler (300). Kazatel Kalašnikov je dojemný příběh o nesvobodě a vykoupení od režiséra Marka Forstera (Ples příšer, Hledání Země – Nezemě).

Sam Childers (Butler), bývalý člen motorkářského gangu, potřebuje zásadní změnu ve svém životě. Odjede proto do východní Afriky pomáhat na místech zničených občanskou válkou. Je šokovaný hrůzami, které postihli bezbranné obyvatelstvo a především děti.

kazatel kalašnikovSam se i přes mnohá varování rozhodne postavit sirotčinec uprostřed území kontrolovaného krutou LRA (Armáda Božího odporu), která násilně verbuje malé chlapce do svých řad. Ochránit potencionální oběti před LRA však Samovi nestačí. Organizuje ozbrojené mise do nepřátelského území, aby osvobodil unesené děti a pomohl jim začít znovu svůj život. Kazatel Kalašnikov je šokujícím příběhem muže, který zachránil přes tisíc osiřelých dětí před hladomorem, chorobami a otroctvím.

Ve filmu Kazatel Kalašnikov si dále zahráli Michelle Monaghan (Na doraz), Kathy Maker (Návrat do Cold Mountain), Madeline Carroll (Pan Popper a jeho tučňáci), Michael Shannon (Nouzový východ) a Souleyman Sy Savane.
Autorem scénáře je Jason Keller, producenty jsou Marc Forster, Robbie Brenner (Dokonalý únik), Gary Safady, Craig Chapman (Highland Park) a Deborah Giarratana (2012). Kamera Roberto Schaefer (Hledání Země – Nezemě).

Premiéra filmu Kazatel Kalašnikov je naplánovaná na
12. 1. 2012


Zdroj: Hollywood Classic Entertainment

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Skutečný příběh Kazatel Kalašnikov:

Skutečný příběh Kazatel Kalašnikov
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !