Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladkosti ze Svatojánu

20. 11. 2018 | Knižní tipy
Název: Sladkosti ze Svatojánu
Autor: Eva Francová
Nakladatelství: MOTTO
Datum vydání: 1. 11. 2018
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Počet stran: 224
Cena: 239 Kč

Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají. Jsou totiž plné dobrot, jako jsou ořechy, ovoce nebo chutná semínka. Nenajdete v nich však žádné kravské mléko, produkty z něho či vejce.

Sladkosti ze SvatojánuVšechny recepty jsou veganské a neobsahují bílý rafinovaný cukr. Ale ani s čistě rostlinnými surovinami se nemusíte bát o výsledek, bude stejně chutný jako běžné moučníky a dezerty. Vyzkoušejte třeba třešňový koláč s tofu, velikonočního beránka s jablečným pyré nebo borůvkový koláč s kakaovým máslem.


O autorce knihy

Sladkosti ze Svatojánu


Eva Francová je výtvarnice a fotografka na volné noze, která se rozhodla opustit město a žít se svou rodinou uprostřed přírody ve Svatojanském újezdu nedaleko Jičína. Mnoho fanoušků si získala nejen originálním přístupem k vaření a novými, vždy vyzkoušenými a ověřenými recepty, ale i neuvěřitelným klidem a pohodou, které čtenářům předává prostřednictvím svého blogu Kuchařka ze Svatojánu, který se stal základem pro sérii jejích knih o vaření. Televizní diváci ji znají z hostování v pořadu Kouzelné bylinky.


Tuto knihu Sladkosti ze Svatojánu koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Sladkosti ze Svatojánu:

Sladkosti ze Svatojánu
Sladkosti ze Svatojánu
Sladkosti ze Svatojánu
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !