Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Solucel - řešení proti celulitidě

16. 01. 2013 | Krása
Ztrpčuje Vám celulitida život, ale nemůžete si dovolit utrácet za drahé masáže? Anebo nemáte čas o sebe pravidelně pečovat? Vyzkoušejte legíny proti celulitidě! Tento unikátní kousek dámského šatníku krásně vyhladí Vaši kůži.

Účinné a úsporné řešení

Mnoho z nás prožívá podobný příběh. Při pohledu do přísného zrcadla (nejčastěji ve zkušební kabince, kde umělé světlo celou situaci ještě dramatizuje) zjistíme, anebo si znovu uvědomíme, že na našich ryze ženských partiích, nejčastěji na stehnech, zadečku, ale i na bříšku vznikají nevzhledné hrbolky. Celulitida. Okamžitě si slíbíme, že změníme svůj Selucel - legínyživotní styl. Dá to trochu přemáhání, ale nakonec přece jen začneme zdravěji jíst, pít a cvičit. Jenže vytoužený efekt v podobě krásně hladké a pevné kůže bez hrbolků se nedostavuje. Účinným pomocníkem v boji proti celulitidě jsou přístrojové nebo manuální lymfodrenážní masáže. Jejich hlavní nevýhoda však spočívá v poměrně vysoké ceně, a také v tom, že si na masáž musíme udělat pravidelně čas. Ale existuje ještě jedno účinné řešení, které doporučují zdravotníci. Legíny proti celulitidě, které si dokážou poradit s pomerančovou kůží, a zároveň šetří náš čas i peněženku. Oblékneme je během několika vteřin a nosit je můžeme po celý den. Kromě toho se jedná o jednorázovou investici.

Jak legíny fungují

Ptáte se, na jakém principu legíny proti celulitidě fungují? Ne, nemají v sobě zabudovaný žádný speciální masážní strojek. Jsou vyrobeny z jemného mikrovlákna, jehož působením (tzv. mikromasáží) dochází k prokrvování pokožky a následně k rozpouštění nežádoucích projevů celulitidy. Svým legínám můžete v odstraňování hrbolků pomoci. Nejlépe uděláte, když si je obléknete během cvičení. Při běhu, chůzi, jízdě na kole či rotopedu, aerobiku a tanci si nejvíce prokrvíte a posílíte svalovou hmotu v oblasti problémových partií hýždí, břicha a nohou. Legíny jsou však vhodné také pro běžné nošení, například do práce. Můžete v nich dokonce spát.
Soluce l- legíny


Diskrétní kousek Vašeho šatníku

Legíny proti celulitidě jsou oblíbeným kouskem šatníku mnoha žen. Protože jsou jemné, hladké a perfektně přilnou k tělu, pohodlně je obléknete pod většinu svého oblečení. Pod legíny, šaty, sukně, nebo kraťasy.

A z jakých modelů legín proti celulitidě si můžete vybrat?
Caroline, to jsou nadkolenní legíny s vysokým pasem, které modelují hýždě, stehna a břicho. Varianta s nízkým pasem jménem Charlotte pomáhá odstranit celulitidu v oblasti hýždí a stehen. Podkolenní legíny s vysokým pasem Natalia působí na kolena, stehna, hýždě a břicho. Maria, podkolenní legíny s nízkým pasem, se zaměřují na kolena, hýždě a stehna. Pokud však máte problém s pomerančovou kůží na všech problémových partiích, oblékněte na sebe dlouhé legíny s vysokým pasem Anna. Všechny modely si můžete objednat ve specializovaném internetovém obchodě www.solucel.cz.

Začněte svůj účinný boj s celulitidou ještě dnes!


Zdroj, foto: Solucel


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Solucel - řešení proti celulitidě:

Solucel - řešení proti celulitidě
Solucel - řešení proti celulitidě
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
tak jsem si přečetla článek i vaše zkušenosti,a pak se koukla na tu super cenu.tohle si rozhodně nepořídímSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tyto legíny mám asi čtyři roky -doporučila mi je masérka, ke které chodím na lymfatické masáže. V kombinaci s masáží, cvičením, nepřežíráním se, vidím výsledek -nohy se mi zpevnily, ale je fakt, že jsem měla celulitidu jen v počátku (nebyla vidět, jen když jsem si nohu zmáčkla)Legíny nosím hlavně o víkendu doma, třeba celé odpoledne- jsou opravdu pevné, stahují..ale při cvičení bych se v nich dobře necítila.
Obrázek uživatelky
profil

Pravda, cena je šílená, a výsledky s otazníky. Kdyby stály normálně,tak proč ne? To by zas nemohli uvádět úspěchy. Při čtení to lákáSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já bych tomu nevěřila a navíc ta cena je docela šílená Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
lakave vypadaji, taky by me lakaly....ale ta cena me primo odpuzuje..........proste udelat vyrobek, aby bayl dostupny obycejnym lidem je asi neskutecnitelne
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles