8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Andělé v mých vlasech

1. 07. 2010 | Knižní tipy
Název knihy: Andělé v mých vlasech
Autor: Lorna Byrneová
Nakladatelství: Euromedia Group, k.s., Knižní klub
Rok vydání: 2010
Rozměry: 136 x 207 mm
Počet stran: 304 str.
Cena: 244 Kč

Právě v tuto chvíli, kdy sedíte a čtete tyto řádky – a nesejde na tom, jestli tomu věříte nebo ne – máte vedle sebe anděla. Je to váš strážný anděl, který vás nikdy neopouští. Každý z nás dostal dar, jakýsi štít ze světelné energie.

Součástí úkolu strážných andělů je chránit nás tímto štítem. Před Bohem a anděly jsme si všichni rovni, všichni si zasloužíme ochranu, všichni máme nárok na péči a lásku; a nezáleží na tom, co dobrého nebo zlého si o nás ostatní myslí. andele-v-mych-vlasechKdyž se na někoho zadívám, opravdu vidím kolem něho ten štít; je to jako energetické pole. Strážný anděl hlídá vaše tělo i vaši duši. Byl vám přidělen ještě dříve, než jste byli počati, a když jste potom rostli v matčině lůně, byl stále s vámi. Chránil vás, když jste se narodili a rostli, a neopouští vás ani na okamžik. Je s vámi, když spíte, když jste v koupelně, neopouští vás ani na chvíli – nikdy nejste sami. I v okamžiku smrti vám bude strážný anděl po boku, aby vám pomohl přejít do jiného světa…Lidské bytosti jsou mnohem víc než pouhé tělo, a jakmile si to uvědomíte, jakmile uvěříte, že máte duši, obnoví se i vaše spojení s anděly.
 

Ukázka z knihy Andělé v mých vlasech:

Když mi byly dva roky, doktor řekl mé mamince, že jsem  "retardovaná": Už když jsem byla miminko, si matka všímala, že přebývám jaksi  ve svém vlastním světě. Dokonce se pamatuju, jak jsem ležela v postýlce - vlastně to byl velký koš - a nade mnou se nakláněla maminka. Kolem ní jsem viděla nádherná, zářivá stvořeníčka ve všech barvách, co jich jen má duha; byla mnohem větší než já, ale menší než maminka - byla velká asi jako tříleté děti. Tato stvoření poletovala ve vzduchu jako peříčka a pamatuju se, že jsem se po nich natahovala, abych si na ně sáhla, ale že se mi to nikdy nepodařilo. Ty bytůstky, které vydávaly krásné světlo, mě fascinovaly. V té době jsem si ovšem neuvědomovala, že vidím něco, co ostatní lidé nevidí; teprve mnohem později jsem se dozvěděla, že těm stvořením se říká andělé. Jak měsíce ubíhaly, maminka si začala všímat, že se skoro vždycky upřeně dívám někam jinam, i když se všemi způsoby snažila upoutat mou pozornost. A já jsem opravdu byla jakoby jinde: byla jsem někde mimo, s těmi andělíčky, dívala jsem se na ně, s nimi jsem si hrála a povídala. Byla jsem jako očarovaná.

O autorce:

Lorna Byrneová od nejútlejšího věku vídala anděly a hovořila s nimi. Nyní, když již vychovala své děti, poprvé otevřeně hovoří o těchto zážitcích. Žije poklidně na irském venkově.


Tuto knihu Andělé v mých vlasech koupíte v Knižním klubu, v knihkupectví a na internetových stránkách Knižního klubu.

PetraC
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Andělé v mých vlasech:

Andělé v mých vlasech
Andělé v mých vlasech
Andělé v mých vlasech
Andělé v mých vlasech
Andělé v mých vlasech
Andělé v mých vlasech
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Opravdu krásná kniha,četla jsem ji letos v létě.A dnes jsem koupila tetě k \vánocům další knihu od této autorky: Schody do nebe SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
sympatický titulok
Obrázek uživatelky
profil
se zájmem začala číst o knize, že jsem zapomněla, že odpovídám na otázku ze soutěže...
Znám dvě sestry, které tvrdí, že s nimi rozmlouvají, byly i v televizi, většina lidí je má za cvoky, jenže ony jsou obě jinak zcela normální, ale kolikrát řeknou takové věci, co se od andělů dozvěděly, že zůstává rozum stát, ale není to fantasmagorie. Něco prostě je a ony mají ten dar naslouchat...
Obrázek uživatelky
profil
právě jsem ji začala číst,je to dost zajímavé....doporučuji.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles