Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Magie tichomořských šamanů

27. 01. 2010 | Knižní tipy
Název knihy: Magie tichomořských šamanů
Podtitul: Kouzla a rituály havajských ostrovů
Autor: Scott Cunningham
Nakladatelství: Grada
Rok vydání: 2009
Rozměry: 140 x 210 mm
Počet stran: 208 str.
Cena: 259 Kč

Uznávaný učitel magie Scott Cunningham vám přináší své fascinující svědectví o spiritualitě a magických technikách obyvatel Havajských ostrovů před příchodem křesťanství. Objevte svět starobylých metod věštění, čtení znamení a čarodějnictví. Seznamte se zblízka s havajskými božstvy.

magie-tichomorskych-samanuNaučte se vše o společenských zvycích, tabu a pověrách a poznejte strhující polynéský koncept věčného ducha. V knize najdete zasvěcené pojednání o základních charakteristikách havajského kultu - ctění božstev, modly, obětiny, modlitby a rituály. Poznáte nejdůležitější božstva mužská (Kane, Lono a další), i ženská (Haumea, Hina, Laka apod.). Kromě líčení duchovních sil a tabu poznáte i jak tichomořští šamané pojímali a používali magické kameny, vodu, rostliny či magické tance. Scott Cunningham studoval zvyky a víru předkřesťanských Havajanů dvacet let a plody tohoto studia, mnoha pobytů na Havaji, návštěv posvátných míst a rozhovorů s domorodými obyvateli předkládá čtenáři v této systematicky strukturované knize.

O autorovi:

Scott Cunningham se narodil v Royal Oak v Michiganu ve Spojených státech 27. června 1956. S čarodějnictvím Wicca přišel do styku poprvé na střední škole. Od té doby s ním už nikdy nepřestal. Magii se věnoval celkem 20 let. Praktikoval, zkoumal a pak také psal o všem, co se během svého magického vývoje naučil. Je podepsán pod více než třiceti knihami. Zemřel 28. března 1993.

Tuto knihu Magie tichomořských šamanů koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.

PetraC
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !