8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelný život se špatnými milenci aneb Deník odbarvené blondýny

31. 12. 2008 | Knižní tipy
Název knihy:
Deník odbarvené blondýny I.
Autorka: Božena Svárovská
Nakladatelství: Mladá fronta
Rok vydání: 2007
Počet stran: 240 str.
Formát: 136x206 mm, 378 g
Vázaná s přebalem
Cena: 229 Kč

Blondýnka Božena Svárovská glosuje dění kolem sebe i radosti a strasti osobního života. Jak se jedna žena vyrovná se špatným sexem, plastickou operací, smrtí otce, sexuálním harašením a nabídkou k sňatku? A proč jméno Božena není dobré, když chcete dělat kariéru v médiích a hledáte lásku snů? Vycházelo na pokračování ve známém časopise.

Autorka: Deník odbarvene blondýny II. je na světě


Deník odbarvené blondýnyMůj nový deník se objevil v obchodech, takže už máte jedinečnou možnost si ho pořídit domů a před vánoci se pobavit. Asi na tom budete stejně jako já, takže vás vánoční hysterie moc nebere. Já to mám o dost horší, a to hned z několika důvodů. 1. jsem sama, takže bych se fakt snažila jen pro sebe a to mě ani nehne (takže na to kašlu, protože kdybych pekla cukroví, nejspíš bych ho sežrala a pak bych skončila jako hnusná tlustá kráva, kdybych dělala nějakou výzdobu, musela bych ji po svátcích sama uklízet). 2. na vánoce si připomínám smrt táty, což je sama o sobě hrozná tragédie, ale je to mnohem horší, protože mi tu nechal mámu, která se od té doby úplně zbláznila (jak jinak se dá vykládat její střídání chlapů) 3. všechny moje skutečné kamarádky se dohadují, kolik už udělaly druhů cukroví a ty z práce se zase předhánějí v tom, jak vytahat ze svých milenců, co největší vánoční dárek, takže si připadám jako totální mimozemšťan (i když tahání dárků mě taky baví, ale nepotřebuju o tom nikomu vyprávět, protože bych si trochu připadala jako kurva a ten chlap by vypadal jako šašek a já se šašky nechodím) 4. mám depku a to je dost dobrej důvod vykašlat se na všechno.
Však vy mi rozumíte…


Název knihy:
Deník odbarvené blondýny II.

Autorka: Božena Svárovská
Nakladatelství: Mladá fronta
Rok vydání: 2008
Počet stran: 240 str.
Formát: 136x206 mm, 376 g
Vázaná s přebalem
Cena: 259 Kč

Pokračování bestselleru Deník odbarvené blondýny I., který se odehrává v prostředí vydavatelství časopisu.
Pekelný život se špatnými milenci, nechtěným těhotenstvím, otravným úchylem a velkou láskou.


Deník odbarvené blondýnyAutorka sama o sobě:

Jmenuji se Božena Svárovská, což je opravdu děsné jméno, pokud vám není víc jak šedesát. Což mi není. Naštěstí mi není ani třicet a tak jsem si s tím jménem opravdu vytrpěla svoje. Od šikany spolužáků, po posměch kolegů z práce a ponížení od náhodných milenců. Navíc dělám kariéru v časopisech (zatím jen jako prodejčí inzerce, ale klidně bych mohla dělat redaktorku (kdybych se přejmenovala)).

Když je žena mladá, chce se hlavně vdát z lásky za muže, který se o ni postará. Jak stárne, stačí jí se vdát za muže, který se o ni postará. Nejhorší je ale, když už se hlavně chce vdát... Tomu se říká zoufalství! Za žádnou cenu nechcete skončit jako zoufalá členka klubu „neprovdatelných“ žen! Aby se to nestalo, musíte plánovat, kalkulovat a hledat alternativy. A taky občas poslouchat kamarádky, které už zoufalé začínají být, protože se musíte vyvarovat podobných chyb!
Anebo se poučte z těch mých...


Obě tyto knihy Deník odbarvené blondýny I.a II. si můžete zakoupit na internetových stránkách nakladatelství Mladá fronta.


ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !