Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

BONGO FESTIVAL 2012 - odpoledne pro děti plné her a zábavy

11. 06. 2012 | Kultura
BOMBARĎÁKfest, to je podtitul druhého ročníku brněnského Bongo festivalu. Jednodenní festival  pro děti a rodiče se koná v den předávání vysvědčení, v pátek 29.6.2012.

I druhý ročník se odehraje v hale Bongo a návštěvníci z řad dětí, ale i dospělých mohou využít všech atrakcí, které hala Bongo nabízí. Navíc můžou shlédnout koncert Karolíny Kamberské, mistra ČR v beatboxu Ondry Havlíka (aka en.dru). Ten kromě koncertu bude mít i beatboxovou dílnu pro malé zájemce o tento hudební styl. Specialitou bude i mimořádný koncert Yellow Sisters k vydání nového dětského alba Zvěřinec. K vidění budou pohádky Divadla Koráb a Divadla Facka

Bongo festival 2012Stejně jako v prvním roce Bongo festivalu i letos bude pro dětské návštěvníky kromě atrakcí haly Bongo připravena "soutěžní cesta", kde při splnění všech úkolů čeká na každého drobná odměna. Kromě toho se mohou těšit na Jirku Knihu jako představitele člena kapely 3B a beatboxera BomBarďáka, který bude moderátorem a průvodcem celého festivalu.

Bongo festival
2012 začíná v pátek 29.6. ve 14:00, brány haly Bongo se otevírají již ve 13:30 a budou otevřeny do večerních hodin. Součástí festivalu bude také vyhlášení výsledků soutěže o nejlepší video skladby Šnek, které bylo součástí alba 3B - Bongo BomBarďák.



V předprodeji bude možné zakoupit vstupenky za výhodnou cenu 119,- Kč. Cena na místě pak bude 169,- Kč. Součástí vstupenky je i celodenní vstup do haly Bongo, který samostatně stojí 159,- Kč.
Bongo Bombarďák

BOMBARĎÁKfest je ideální příležitost pro oslavu vysvědčení, konce školního roku a začátku prázdnin. Odpoledne plné her, soutěží, koncertů, pohádek a dalších aktivit.

Těšíme se na Vás na Bongo festivalu 2012.



Zdroj, foto: Bongo festival

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !