Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mezinárodní festival moderní magie

3. 03. 2010 | Kultura

V pátek 5. března a sobotu 6. března 2010 se sjedou do Divadla kouzel Pavla Kožíška v Líbeznicích u Prahy přední kouzelníci z 11 zemí světa. Koná se zde již 7. ročník mezinárodního festivalu moderní magie Velká cena Divadla kouzel 2010. Kouzelnické umění poměří ve čtyřech veřejnosti přístupných představeních několik desítek českých a zahraničních mágů.


Soutěžit se bude jednak v základních kategoriích jako je manipulace, všeobecná magie, iluze a mikromagie. Svoje dovednosti na festivalu předvedou i ve dvou juniorských kategoriích nejmenší kouzelníci a bude zvolena také Miss magie. „Mezinárodní odborná porota bude mít nelehký úkol rozhodnout, kdo získá hlavní cenu Grand Prix Divadla kouzel“, říká ředitel festivalu a prezident Českého magického svazu Pavel Kožíšek.


festivalSoučástí festivalu bude také tzv. kouzelnický bazar, kde si kouzelníci budou vyměňovat svoje zkušenosti a nakupovat nová kouzla. Kouzelnický bazar a odborné semináře jsou určené na rozdíl od jevištních představení pouze pro kouzelníky a je přísně střežen před laickou veřejností. V závěrečném sobotním galaprogramu v sobotu 6. března 2010 v 19.00 hod. budou ceny předávat a na jevišti čarovat již tradičně přední osobnosti našeho kulturního a společenského života.


Cenu nejkrásnější kouzelnici, která získá titul Miss magie, předá moderátor Jan Rosák spolu se svojí dcerou modelkou Zuzanou Rosákovu, která vystupuje v Divadle kouzel po boku Pavla Kožíška už pátou sezónu. „Největší obavy mají technici a náš hasič v divadle ze zpěváka Daniela Nekonečného, aby nám svými pyroefekty nepodpálil celé divadlo“, směje se Pavel Kožíšek, který musel podniknout patřičná bezpečnostní opatření. Další ceny předá mimo jiné herec Zdeněk Podhůrský, psychiatr Mudr. Jan Cimický, ing. Zuzana Baudyšová z Nadace Naše dítě a další hosté.


Slavnostním galavečerem, kde vystoupí se svojí kouzelnickou show i Misis ČR 2009 Radana Solařová – Vozňáková, diváky provedou moderátoři Markéta Mayerová a Slávek Boura. Festival má nekomerční charakter a je pořádán pod oficiální záštitou ministerstva kultury ČR, obce Líbeznice, radou Českého magického svazu a ve spolupráci s Nadací Naše dítě ing. Zuzany Baudyšové.


Zdroj: Umělecká agentura.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !