Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrh zdraví a esoteriky Minerva s vůní medu a včelího vosku

1. 12. 2013 | Kultura
Čím voní Vánoce? Možná vás napadnou všelijaké ty purpury a „františci“, jenže ty pravé, staročeské vždy voněly především po medu a koření, jejichž vůně se mísila s tou ze svíček z včelího vosku. A ve znamení těchto dvou ingrediencí se ponese i 48. Minerva – výstava  zdraví a esoteriky, která se koná 6. – 8. prosince 2013 v Michnově paláci na pražské Malé Straně, Újezd 450/40 (součást Tyršova domu, poblíž lanovky na Petřín), od 10.00 – 18.00.

A na co se tedy můžete na Minervě těšit? Dozvíte se, jak se med a další včelí produkty využívají v přírodním léčitelství, jak s jejich pomocí podpořit imunitu, naučíte se s pomocí medu vařit a péct nejen vánoční pokrmy a také si budete moci koupit zdravý, kvalitní a nešizený med, propolis a další produkty. Ve tvůrčích dílnách si pak budete moci odlít vlastní svíčky ze včelího vosku nejrůznějších tvarů.

Veletrh zdraví a esoteriky Minerva s vůní medu a včelího voskuMaraton přednášek, užitečné dárečky

To ale zdaleka není vše – Minerva již tradičně láká na zajímavé přednášky, semináře a workshopy z oblasti zdraví a esoteriky, můžete zde kontaktovat přední, prověřené odborníky na zdravý životní styl, přírodní medicínu, astrologii či věštecká umění a za zvýhodněné ceny nakoupit zdravotní pomůcky, bylinky, doplňky stravy, knihy a spoustu užitečných maličkostí, ať už pro sebe nebo jako vánoční dárky pro své blízké.

A na co konkrétního se můžete těšit?

-    Která diagnostická metoda je nejpřesnější? Jitka Valdová tvrdí, že pro opravdu přesné výsledky je jich nutné kombinovat vždy větší počet. Sama má nejlepší výsledky s kombinací irisdiagnostiky a analýzy živé kapky krve v temném poli mikroskopu.
-    Zhoršuje se vám zrak? RNDr. Maslovská vám poradí jak pomocí jednoduchých rad a cviků zlepšit stav různých očních vad, ale také ulevit napětí kolem očí a zbavit se bolestí hlavy a šíje.
-    Zastáváte názor, že již na první pohled lze s velkou přesností odhadnout povahu a temperament člověka jen podle rysů jeho tváře. Zkuste své umění čtení obličejů zpřesnit pomocí metody fyziognomie, kterou vám představí PhDr. Iva A. Volf.
-    Vyzkoušet si můžete také, jakým způsobem pobyt ve velké pyramidě ovlivní vaši energii a zdraví.
-    Seznámíte se s termoregulační diagnostikou  a terapií infračerveným světlem.

Těšit se můžete na: Ing. Václava Bouru, režiséra Viliama Poltikoviče, Elenu Tomilinu, bylinkáře Romana Kindla……

Zdroj, foto: Minerva zdraví


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Veletrh zdraví a esoteriky Minerva s vůní medu a včelího vosku:

Veletrh zdraví a esoteriky Minerva s vůní medu a včelího vosku
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nabídka je to lákavá,škoda jen,že tak pěkná akce je jenom v Praze a né v jiných menších městech.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Už se těšíme. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles