Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Horor Paranormal Activity se stává fenoménem!

16. 11. 2009 | Novinky

Nový horor Paranormal Activity měl v USA premiéru 25. září pouze v několika kopiích. Během jediného víkendu se stal fenoménem. Statisíce fanoušků se na oficiálním webu dožadovalo uvedení snímku do široké distribuce. Přestože byl film promítán pouze 1x denně o půlnoci, veškerá noční představení byla beznadějně vyprodaná.


O čem film

Není nic hrůzostrašnějšího, než když se člověk doma necítí bezpečně... Mladý pár, který se přestěhuje do nového domu, zažívá útoky a teror čehosi nevysvětlitelného. Hrůzné zážitky přicházejí každou noc a jejich intenzita se stupňuje… Co se děje, když spíte?

paranormal-activityMladý pár Katie a Micah se nastěhuje do nového domu v San Diegu. Obyčejný pár v obyčejném domě. Za krátký čas začne mít Katie dojem, že v domě nejsou sami. Věci se pohybují, z různých míst se ozývají divné zvuky. Micah si myslí, že se Katie jen něco zdá. Aby jí dokázal, že se mýlí, nainstaluje do ložnice videokameru. Velká chyba!

Cosi nehmatatelného v domě je. Teď už to vědí oba. Denně zažívají útoky čehosi nevysvětlitelného. Hrůzné zážitky přicházejí každou noc a jejich intenzita se stupňuje. Mladý pár se ocitá na pokraji šílenství, vyčerpání a nekončící hrůzy. Stmívá se a nadchází další noc… Bude tahle jejich poslední nebo se dočkají východu slunce?

Horor Paranormal Activity už několik týdnů drásá nervy diváků v zahraničí. Jejich reakce po shlédnutí filmu jsou jednoznačné: hrůzostrašný, strhující a jeden z nejděsivějších filmů všech dob.  Není potřeba, aby tekla krev. Nervy každého jednoduše ničí „něco“, co se probouzí v noci, když lidé usnou a baví se na jejich nekonečném strachu.Film je natočený ruční kamerou a stál směšných 11 tisíc dolarů. Hravě se zaplatil již během prvního víkendu. Za 13 dní od uvedení, a to pouze v několika kinech, se jeho tržby vyšplhaly přes 1 milion dolarů.

Paramount Pictures se rozhodl vyhovět fanouškům a 9. října nasadil film ve 40 dalších amerických teritoriích (160 kin). Po 17 dnech od premiery film trha rekordy a na kontě má již přes 8 milionů dolarů. Díky obrovskému zájmu fanoušků bude film uveden celosvětově. Za 24 dnů od svého uvedení v USA se vyhoupnul na 3. místo v žebříčku návštěvnosti s tržbou přes 33 milionů dolarů.

Prostřednictvím webové stránky si ho vyžádal jeden milion lidí, toto číslo bylo podmínkou ke spuštění celosvětové distribuce. Jde tak o historicky první film, který je do kin uváděn na přání diváků. V České republice si mohou diváci film vyžádat přímo do svých měst.

Čeští diváci budou moci vidět Paranormal Activity ve vybraných kinech, naplánována budou představení v pozdějších večerních hodinách. Premiéra Paranormal Activity je plánována na 19. listopadu 2009.


Zdroj: Intersonic.cz

ParanormalActivity.cz


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
se chcete jít do kina dokonale nudit, doporučuji...
Obrázek uživatelky
profil
A být aktivní dle měřítek tohoto snímku znamená vzít si do kina místo popcornu paraořechy. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles