Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Miss Junior 2008 zahájena! Přihlaste se!

22. 01. 2008 | Novinky
Ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová zahájila 9. ročník (Nejen) soutěže krásy - Miss Junior ČR 2008.

Hned v úvodu se pochlubila certifikátem o dosažení českého rekordu v přípitku. (Čtěte také: Miss Junior má český rekord v přípitku)
„Na finálovém galavečeru minulého ročníku Miss Junior si připilo červeným vínem 303 diváků, kteří tak dosáhli absolutního českého rekordu. V letošním roce chceme mít rekordů hned několik,“ uvedla Hamrová:

Miss Junior 2007 "I letos jsme se rozhodli podpořit slečny z dětských domovů. Pokud se dívky z dětských domovů přihlásí a postoupí do semifinále, uhradíme jim potřebné náklady spojené s cestování a stravou,“ vyhlásila ředitelka Hamrová a pochvalně dodala: „I v letošním roce přijali záštitu europoslankyně Jana Bobošíková a senátor Jiří Oberfalzer, takže se vítězky opět podívají do Bruselu. Regionální castingy začínají už v únoru, dívky se mohou do konce ledna přihlásit jen přes web www.missjunior.cz.“

Slavit přišli krom Miss Junior ČR 2007 Michaely Haladové i II. viceMiss Junior ČR Leona Bartošová a Pavel Novotný, kterého si ředitelka Miss Junior Kateřina Hamrová vybrala jako moderátora. „Hodila jsem mu rukavici,“ směje se Hamrová.

„Neustále vytrubuje, že po něm mrštím půllitrem, za jeho invektivy vůči mně, tak jsem zvolila čestný otevřený boj! Bude moderovat letošní Miss Junior ČR! Uvidíme, zda vydrží s dechem!“ Hamrová opět škovala, neboť Novotný měl nedávno velkou aféru ve východočeském regionu, kde osahával jednu z vítězek dívčí soutěže.

Miss Junior 2007 „Rozhodně nemám v tomto ohledu obavy! Já si ho ohlídám!“ prohlašuje sebejistě Hamrová. „Jakou malou pojistku jsem pro jistotu upravila pravidla přihlášení – mohou se přihlásit dívky až do věku 21!“

Samotné výběrové regionální castingy plánuje ředitelka Hamrová spojit se školením o zdravém životním stylu, mediálním tréninkem, kurzem líčení nebo třeba základním radám při pózování u focení. „Jsme jedinou soutěží „krásy“, která se stará o zdraví soutěžících. Hledáme charisma, ne ramínko na šaty. I letos budeme dívky testovat ze znalosti světových jazyků během pohovoru. Rovněž jsme natvrdo zařadili do pravidel, že dívky nesmí mít tetování ani piercing. Loni kvůli tomu musela odstoupit jedna finalistka těsně před finišem a připravila se o velké možnosti. Prostě s nechala udělat v třísle tetování z lásky, ale bohužel mi bychom ji s tetováním (kdyby ho již měla na castingu) nevybrali. Hledáme charisma a osobnost. Když jsou dívky na castingu vybrány, důsledně je upozorňujeme na to, aby nijak zásadně neměnily svůj vzhled. Mají být vzorem mladým slečnám – svým vrstevnicím. Neumím si představit, že bychom Veroniku Kašákovou (loňská finalistka, která byla vyřazena) s potetovaným břichem prezentovali po školách jako vzor toho, jak má mladá charismatická dívka vypadat a vystupovat. Například většina renomovaných modelingových agentur slečny s piercingem ani tetováním nepřijímá. Je mi to moc líto, protože soutěž dává všem dívkám obrovskou příležitost získat nové možnosti, dostat se do nových prostředí, navázat kontakty, zviditelnit se... ale je třeba velká míra disciplíny, chuti na sobě pracovat a dbát rad profesionálů,“ uzavírá nekompromisně ředitelka Hamrová.

Foto: Miss Junior

* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !