Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Kamily Magálové

12. 02. 2016 | Televizní tipy
Charismatická slovenská herečka zažila zradu, psychické i zdravotní trápení, ze kterého se jako zázrakem dostala. Další osudy hrdinů 13. komnaty ve speciální sérii k 10. výročí pořadu.

Kamila Magálová je slovenská herečka, dcera renomovaného dirigenta Slovenské filharmonie Ladislava Slováka a sestra známého činoherního i muzikálového herce Mariána Slováka. Vystudovala herectví na VŠMU, byla členkou Poetického souboru Nové scény v Bratislavě a od roku 1982 je členkou Činohry Slovenského národního divadla v Bratislavě. Má za sebou desítky divadelních a filmových rolí, propůjčila hlas mnoha zahraničním postavám v dabingových studiích, například postavě komisařky Makepeacové v seriálu Dempsey a Makepeacová. Má syna a dceru, je babičkou tří vnoučat. S manželem spoluvlastnila dva hotely a jako krásná a úspěšná herečka, obsazovaná do zajímavých rolí, žila pohádkový život. To však byla pravda jen do roku 2009, kdy jsme natáčeli její první komnatu, v níž řešila vztah k otci a k psychicky nemocné mamince. V pořadu 13. komnata Kamily Magálové se dozvíte, že uběhlo pouhých šest let a Kamilin život se radikálně změnil.

13. komnata Kamily MagálovéJe rozvedená, její bývalý muž Slávo Magál se oženil s daleko mladší ženou, s níž má další dvě děti. Kamila přišla téměř o všechen majetek, který s manželem za dvaačtyřicet let manželství získali. O manželově nevěře se dozvěděla v době plného pracovního nasazení, kdy zkoušela hlavní a těžkou roli v divadelní hře Je úžasná, kde hraje i zpívá. V té době Kamila musela všechny své emoce hluboko skrývat nejen před veřejností, ale i před vlastními dětmi.

V pořadu 13. komnata Kamily Magálové se dozvíte, že psychické vypětí si vybralo svou daň. Z představení ji museli odvézt kvůli ledvinovým kamenům a umístili ji na JIP, kde ležela v bolestech a čekala na operaci. Zde Kamile však přestal fungovat močový měchýř a zkolabovala na otravu krve, upadla do bezvědomí. V kómatu ležela tři dny, než se lékařům podařilo ji zachránit. Pozitivně naladěná herečka se jako zázrakem rychle uzdravovala, neboť na ni čekala premiéra hry, ale vzápětí ji zaskočila ztráta hlasu. Lékař zjistil, že jde o následek intubace. Naštěstí nemuselo dojít k operaci hlasivek a Kamila opět exceluje v divadelním představení v postavě operní zpěvačky s obrovskou dávkou energie a nezdolného charismatu.

Pořad 13. komnata Kamily Magálové můžete sledovat 12. 2. 2016 od 21,35 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Lena Stone


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Kamily Magálové:

13. komnata Kamily Magálové
13. komnata Kamily Magálové
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !